28. kesäkuuta 2016

Rohkeasti uimaan Juhannuksena eri värisissä kynsissä?

Mulla on jokin erikoinen mieltymys vetäistä aina silloin tällöin reipas skittlette-lakkaus eli lakata kaikki kynnet railakkaasti eri väreillä. Oon toteuttanut tätä teemaa parikin kertaa kesän alun aikana, ja viime viikon Juhannuskynnet syntyivät nekin tällä ajatuksella.


Vietin Juhannusta perinteisissä mökkimaisemissa järven rannalla. Meitä oli siellä jopa kymmenisen henkilöä eli runsas osanotto tänä vuonna. Kokko koottiin, oma armaani kasasi sitä ehkä yllättäen hartaimmalla kontribuutiolla, ja hyvä kokko siitä tulikin. Roudasin myös itse pari karahkaa rantakallion läheisyyteen ja lisäksi tein koivuvastan saunaan mutta se jäi lopulta sitomatta yhteen varsista, joten saunojien piti pitää oksat nipussa omin pikku kätösin... Mutta lähtipähän ihana tuoksu koivunlehdistä, kun heitti niiden päälle kiukaalla vähän vettä!


Juhannuskynsissäni oli vasemmassa ja oikeassa kädessä pari lakkaa keskenään eri kuin toisessa. Kuvauskäteni eli vasurin värilakat olivat KBShimmerin Rum Me The Right Way sekä China Glazen Love's A Beach, That's Shore Bright, I'm With The Lifeguard ja Turned Up Turquoise. Värilakkojen päälle sipaisin kerroksen F.U.N Lacquerin TGIF -nimistä glitter-lakkaa, joka yllätti positiivisesti. Putelissaan TGIF:in glitterit tuntuvat painuvan aina pohjaan kirkkaassa lakkapohjassa mikä on vähän ärsyttänyt, kun sitä saa olla koko ajan sekoittamassa.. Mutta kynnellä lakka oli hyvinkin kaunis. TGIF:issä on mikrokokoista hopea- ja hologlitteriä sekä vähän isompaa kultaista flakie-glitteriä. Sen päälle leimasin mustat kukkakuvioit Konad m26 -laatasta, ja kukkien päälle sipaisin vielä ihan kevyesti China Glazen Glitter Me This... -lakkaa.


Vesi tuntui parina ensimmäisenä mökki-iltana kylmältä. Mulla on jalkojen "kuolio-tuntuma" sellainen raja jolloin jää uimatta ja nyt oltiin melko lähellä sitä. Hitaasti järveen edeten pääsin sitten lopulta talviturkistani eroon. Juhannusaattona vesi tuntuikin jo vähän lämpimämmältä. En tiedä totuttiinko me siihen vai lämpenikö se ihan oikeasti sitten...


Moni aloittelee Juhannuksen tienoilla kesälomia mutta meikäankkapa jo lopetti omansa. Repikää siitä! Vähänhän se kirpaisi kuten aina, töihinpaluu siis, ja sekin että loma meni jo mutta ehkä tämä varhain pidetty kesäloma tietää mulle iloisen pitkää loppukesää. ;)

6 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

On kyllä ihanan pirtsakat kesäkynnet ♥ Tykkään! :)

eekku kirjoitti...

Nätit

Milba kirjoitti...

Kylläpä on kivat kynnet :) Just juhannukseen sopivat! + ihastelen turkoosia ja korallia/punaista lakkaa!

LauraKatarooma kirjoitti...

Ihana lakkaus! <3

Unknown kirjoitti...

Ihanat kynnet! Vois ajatella, että tällainen väri-ilottelu menisi sekavan näköiseksi, mutta ei kyllä ollenkaan mene, upea yhdistelmä :)

E-S kirjoitti...

Heidi, eekku, Milda, Katarooma ja Helmi TPT: Kiitos kaunis kaikille! <3

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...