16. kesäkuuta 2016

Aurinkoiset neon-lakkaukset Hangon rannalla

Sateisena lomapäivänä on parhautta lueskella rauhassa blogeja, selata omia valokuvia ja fiilistellä juuri tehtyä kesäretkeä Hankoon. Vierailimme miekkosen kanssa kumpikin ensimmäistä kertaa tuossa eteläisessä merenrantakaupungissa ja ihastuimme niin että varmasti käymme Hangossa toistekin. Koska sääennusteet lupasivat auringonlämpöä kaupungitripillemme niin tein ennen lähtöä kynsille oranssi-pinkin neon-liukuvärjäyksen.


Liukuvärjäyksen ihanat China Glaze lakat ovat oranssinpunainen Red-y To Rave viime kesän Electric Nights -kokoelmasta sekä pinkki Beach Cruise-r vanhemmasta Summer Neons -kokoelmasta vuodelta 2012. Lakkojen alla on yksi kerros valkoista lakkaa, koska halusin varmistaa neon-värien hohtavan niin kirkkaina kuin mahdollista. Päädyin pitkästä aikaa mattaamaan kynnet ja pitkästä aikaa laatikosta esiin kaivamani Essien Matte About You -päällyslakka alkoi lopultakin osoittaa hieman jankkiintumisen merkkejä, oli nimittäin aika paksua tavaraa, mutta hyvin tuo vielä toimi näin arviolta 3 vuotta sitä jo säilyteltyäni...


Ylläolevat 2 kynsikuvaa on otettu ulkona kirkkaassa auringonpaisteessa, mutta kuitenkin niin että jätin auringon selkäni taakseni ja laskin valokuvattavan käden itseni varjoon. Suorassa auringonpaisteessa otetut kuvat eivät ole kovin havainnollistavia näin neon-lakkojen kanssa, mutta varjossa otetut keräsivät valoa kuitenkin juuri sopivasti toistaakseen värit oikein.


Viimeisin kuva on otettu telttailualueella vähän ennen auringonlaskua. Oli ihan jännää pitkästä aikaa taas telttailla, mutta vanhat raihnaiset luuni kyllä kiittivät telttayön jälkeen päästessään taas omaan sänkyyn lepäämään. :)

Joskus simppelit kynnet toimii paremmin kuin hyvin, nämä olivat todellakin sellaiset joita oli ilo silmäillä pitkin matkaa aina silloin tällöin. ☀

7 kommenttia:

LauraKatarooma kirjoitti...

Upeat!

Unknown kirjoitti...

Ihanan pirtsakat! Kauniilta näyttää liuku matattuna. :)

Emilia kirjoitti...

On ainakin kirkkaat, ihanat!

Nanne kirjoitti...

Älyttömän ihana liukuväri ♡

Tintti kirjoitti...

Ihanat värit ja niin aurinkoisen kesäinen lakkaus!

SΔRΔGΔLΔXY kirjoitti...

Nää on tosi hienot! ♡

E-S kirjoitti...

Lämmin kiitos teille kaikki kommentin jättäneet naiset! Mukava kuulla että tekin piditte kynsistä - niinkuin minäkin. :))

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...