12. kesäkuuta 2016

Sun Flower ja mätsäävät leggingsit

Matkalaukut on nyt purettu, ja reissussa rähjääntyneet lakkaukset on saatu vaihdettua uusiin! Mulla tulee niiin harvoin oltua samoissa lakkauksissa useaa päivää puhumattakaan yli viikosta, että kyllä oli sekä suuri helpotus että ilo vaihtaa vanhat lakkaukset uusiin ja huoltaa samalla kynsinauhat.


Uusista Picture Polish lakoista Sun Flower piti saada äkkiä kynsilleni nähtäväksi miten sinuiksi pääsisin tuon sinapinkeltaisen värin kanssa. Lakattuani mieltymistä väriin omilla kynsillä edisti ehdottomasti se että keksin pukea ylleni myös keväällä hankkimani keltaiset, samansävyiset Nosh-legginsit.

Mulle iski jopa tyylikäs fiilis kun nakkasin olalle vielä Kroatiasta ostetun hieman vaaleamman keltaisen nahkalaukun. Laukku passasi hyvin hieman tummempien Sun Flowerin ja leggarien rinnalle, ja tässä poikkeuksellisessa asuhurmiossani jouduin rekrytoimaan miekkosen ottamaan musta vähän "ootd -kuvia"... 😀


Sun Flower on aikaläpikuultava, ja lakkasin sitä kynsille jopa kolme kerrosta. Mutta oikein kiva lakka se on kaiken kaikkiaan pienistä ennakkoepäilyksistäni huolimatta.


🌻

7 kommenttia:

Daniela kirjoitti...

wau mikä kokonaisuus! mätsäävät kynnet+leggingsit+laukku, ei huono!
Minun pitäisi kyllä nähdä tuo sunflower livenä ennenkuin teen ostopäätöksen. Sen sävy vaihtelee aika paljonkin eri bloggaajien kuvissa, niin vaikee sanoa että onko se sittenkään ihan just se mun lakka :) vaikka ensimmäiset swatchit nähtyäni olin kyllä että JOOJEETÄNNEVAAN, mutta nyt useamman kuvan nhätyäni en ole ihan samaa mieltä ;D

Malle kirjoitti...

Tää on niin nätti! Odottelee just pöydällä kynsille pääsyä. Mä inhosin ennen sinapinkeltaista yli kaiken mutta nyt yritän ympätä sitä vaikka minne asusteisiin yms. Naamaa vasten se ei mulla toimi mutta mustan kanssa on tosi kiva ja piristävä sävy. Just ostin ihanan kesätopin oikein kirkkaana sinapinkeltaisena :).

Emilia kirjoitti...

Vitsit, näinköhän tää nyt sit pitää kuitenkin hankkia, kun se vois ehkä mätsätä aika kivasti miun uuden sinapinkeltaisen mekon kanssa. Huolestuttavasti on muutenkin alkanu tuollaset sävyt viehättämään.

Riikka kirjoitti...

Ihana lakka ja upeesti sopii asun kanssa! Todellakin erittäin tyylikäs kokonaisuus. :) Mä oon itseasiassa just tuumannut, että varmaan Sunflowerilla alan nyt kohta lakkaamaan, kun se on vielä kokeilematta. :)

Nanne kirjoitti...

Hyvältä näyttää ♡
Mie sain samaisen lakan vihdoin kotiini ja eilen lakkasin sillä kynteni, nyt pitäisi enää keksiä koristelut :D

Anonyymi kirjoitti...

Keltainen on kyllä tavallaan aika vaikea väri. Ihan puhtaasti värinä se on kaunis ja energinen, mutta mä en itse oikein tykkää siitä kynsillä tai vaatteissa. Sulla näyttää kyllä hyvältä, sekä kynsillä, että vaatteissa!

E-S kirjoitti...

Daniela: Kaunis kiitos kehuistasi! :)) Sun Flowerin väri näyttäytyy tosiaan monissa kuvissa vähän erilaisina, mutta siihen vaikuttaa ehkä se että tää ei ole vielä kahdellakaan kerroksella täysin peittävä. Oisko joillain sit vielä valkoinen aluslakka alla lisäämässä sävyn näyttävyyttä..? Mun kuvissa 3 kerroksen väri on mielestäni ihan autenttinen; ekassa kuvassa ulkovalossa ja viimeisessä sisällä päivänvalolamppujen alla.

Bunnytailnails: Se on kyllä kiva väri! Mulla on kyllä sama vika etten oo aina tykännyt väristä eikä myöskään toimi kasvojani vasten rinnastettuna - mulla siksi kun ihon värisävy tahtoo olla liian kirjava ja punaiseen päin sävähtävä. Mutta nyt oli kyllä "tähdet kohdillaan" oman näyttäytymisen ja vaatetuksen kanssa tän lakan kans. ;-D

Emilia: Sun Flower taitaa edustaa sellaista värisävyä että se ei välttämättä sovi kaikille "aloittelijoille" mutta osalle sitten lakkahurahduksen jatkuessa kehittyy jonkinmoinen mielenkiinto oudompiakin sävyjä kohtaan. :D Kokeile ihmeessä, jos sulla on jo mekkokin tässä värissä niin voihan olla että ihastut lakkaankin?!

Riikka: Kiitos paljon kehuista!! :) Täytyypä kurkata joko sulla on Sun Flower -kynnet blogissa. ;)

Nanne: Kiitos kaunis! Odotan mielenkiinnolla miten koristelit.. En tiedä olisinko itsekään keksinyt mitään kivaa äkkiseltään näiden kynsien koristeiksi. O_o

Paula: Kiitos paljon! Se on vähän kyseenalainen väri ja mullakin on vaatinut sulattelua. Noi legginsit oli tavallaan jo isompi harppaus eteenpäin värin sulattelussa, koska kynnet on loppujen lopuksi niin pieni osa kokonaisuudesta että niihin pystyy helpommin kokeilemaan melkein mitä vain vain. Kokeilemaan ainakin - kotoisaksi itsensä tunteminen voi joskus olla eri juttu. :DD

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...