18. kesäkuuta 2016

Yhet tavalliset tuherrukset

Viimeksi julkaistuja ihania neon-kynsiä edeltävästi hain ja tein mieluisia kynsiä jopa kahden lakkauksen verran ennenkuin lopulta 3. kerralla sain aikaiseksi mieluisat (eli ne edellisen postauksen kynnet). Tämän postauksen kynnet, vaikkakin huolella ja hartaudella väkerretyt, osoittautuvat sitten alkuperäistä näkemystäni sekavimmiksi ja valjumman värisiksi:


Liukuvärjäyksen Glam Polish lakat POP! ja CRASH! menettivät osan värisaturaatiostaan viimeistään siinä vaiheessa kun iskin päälle tuplaleimaukset. Leimakuvio on MoYou London XL 10 -laatasta, ja leimasin sen ensin Color Clubin Silver Lake -lakalla ja sen päälle saman merkin Revvvolutionilla. Ja kas näin - tuherrus on valmis! 


Pitihän nämä nyt valokuvata kun molemmilla käsillä oli vaivalla väännetty valmis lakkaus, mutta kuvauksen jälkeen nämä lähtivät samantien poistoon. Seuraavaan yritykseen osasin jo hakea vähän enemmän neon-lakkaa jottei kaipaamaani värisaturaatiota enää puuttuisi mutta onnistuinpa vielä tehdä toisetkin poistoon päätyneet kynnet. To be continued...

5 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Nätit

Sole/nailOxtail kirjoitti...

No jestas, mulle nää menee ihan täydestä ja tykkään oikeen kovasti!

Kaisa kirjoitti...

Hyvät tuherruksethan nämä ovat!

E-S kirjoitti...

Kiitos kovasti eekku, Sole ja Kaisa, jos nämä nyt kivalta kuitenkin näyttävät ainakin näin kuvissa! <3 :)

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Oi miten ihanat!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...