21. kesäkuuta 2016

Siniset kynnet vajailla vauhtiraidoilla

Nyt on kynsillä jo neljättä päivää sinisen sävyinen lakkaus, jota toissa iltana hieman tuunasin monipuolisemmanksi kun alkuperäiset sähkösiniset kärjet alkoivat hieman kulua.


Alinna oleva miellyttävä sininen lakka on Cirquen Rhapsody In Blue kahdella kerroksella. Koska tässä vaiheessa oli hieman kiire lähteä liikenteeseen ja jotain piti silti lisätä niin kyseisen lakan päällä on kynnen kasvusuunnan mukainen "flakie-raita" ILNP:n Cold Fusion lakalla.


Kuvailemallani aloitusversiolla (joka ei päässyt erikseen valokuviin) menin pari päivää kunnes sunnuntai-iltana lisäsin kynsien kärkikuluman peitteeksi sienellä töpöttäen Picture Polishin Salt Wateria. Sen jälkeen haaveilin jostain raitaviivasta kynsille. Kuvio on itse asiassa DRK-C leimauslaatasta, josta siirsin tuota raitakuviota valkoisella lakalla kynnelle vain pienet pätkät ja väritin ne sitten KBShimmerin Aquamarine-glitterillä.


Kynsistä tuli mielestäni ihan hauskat. Kolmen vanha kummilapsenikin katseli lakkauksia mielenkiinnolla ja haastoi mua vastaamaan kysymykseen "onko sulla kivat kynnet?" Heitin pallon hänelle takaisin ja sain vastauksen että kyllä on. :) 

4 kommenttia:

LauraKatarooma kirjoitti...

Tykkään näistä kynsistä kovasti. <3

Nanne kirjoitti...

On kyllä veikeät kynnet, ihanat!

eekku kirjoitti...

Kivat

E-S kirjoitti...

Kiitos paljon Katarooma, Nanne ja eekku! :))

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...