12. helmikuuta 2017

Auringonvalon pelastamat

Käynnistetäänpä jo nyt helmikuu blogissakin ennenkuin kuukausi on pian jo puolessa välissä! Päivät ovat vain hujahdelleet ohi - varsinkin näin lomaviikolla. Muutamina aurinkoisina päivinä sydäntä on lämmittänyt ajatus lähestyvästä keväästä.. Mun hiihtolomalla tekemäni ainoa lakkaus oli sellainen että se esiintyy edukseen lähinnä näissä aurinkoisissa kuvissa:


Alinna on liukuvärjäys kolmelle Essie lakalla: punainen Color Binge, oranssi Taj-Ma-Haul ja vaaleanvihertävä Udon Know Me. Sen päälle leimailin kiemurakuvioita Color Clubin mustalla hologrammilakalla Beyond laatasta MoYou London Pro xl 06.

Nähkääpä miten verraten tylsältä nämä koristelut näyttävät varjossa:


Näissä kynsissä kävin pitkästä aikaa valloittamassa tutun pienen laskettelurinteen Himoksella. Voisin kirjoittaa tästä reissusta blogiin käytännössä samat samat turinat kuin silloin, joten ehkä linkki parin vuoden takaiseen postaukseen on paikallaan.. Mukavaa oli ja aurinko paistoi tälläkin kertaa! Nyt ei tarvinnut enää tehdä sitä virhettä että olisin kuvitellut uskaltavani laskea isoista, jyrkemmistä mäistä, vaan menin suoraa päätä "lasten mäkeen". :)


Auringonvaloa myös ensi viikkoon!

4 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Päivät ja viikot tosiaan vain hurahtaa ohi, vaikka eipä tuo tässä vaiheessa haittaa kun odottaa kevättä :) Mielettömän upeat värit tuossa lakkauksessa! Auringonvalo korostaa kauniisti niitä.

Charming Nails kirjoitti...

Just eilen ajeltiin Himoksen ohi ja sanoinkin että lasten mäki on ainut johon uskaltaisin :) ihanat kynnet ja kevätfiilis tulee kun näitä kuvia katselee!

eekku kirjoitti...

Kauniit

E-S kirjoitti...

Maiju: Kiitos kaunis! Juu oon aivan samaa mieltä - tässä vaiheessa talvea saakin päivät sujahdella vain ohi. =)

Charming Nails: Oi, hyvä sattuma! Lasten rinne on oivallinen, ei tarvii pelätä turvallisuutensa puolesta. :D

eekku: Kiitos!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...