31. tammikuuta 2017

Joulu- ja tammikuun lakkahankinnat

Joulukuun lopussa en ennättänyt lakkaostosten esittelyyn blogin puolella, vaikka ostoksia tietenkin oli taas kertynyt tuolloin jo 2 kuvan verran. Nyt tammikuussa hankintoja tuli tehtyä puolet vähemmän, joten nepä mahtuvat nyt hyvin samaan postaukseen. :)


F.U.N Lacquerin Holiday 2016 -kokoelma oli mielestäni todella onnistunut kuuden lakan kattaus, josta ostin itselleni 4 kappaletta (- ylläolevan rivin neljä viimeisintä F.U.N:ia). Red-Nosed Reindeer ja Blue Christmas ovat väriensä ja koostumustensakin puolesta aivan täydellisiä tapauksia, ja jostain syystä ihastuin kovasti myös glitterisiin Northern Lights ja Jingle Bells lakkoihin. Olin näiden lakkojen julkaisuhetkellä vanhempieni luona kylässä ja tohkeilin siinä vielä pari muutakin lakkaa mukaan ostoksiini sekä lisäksi sain äitinikin innostettua tilaamaan itselleen yhden (ensimmäisen) F.U.N -lakan, joka muistaakseni oli Cheers to the Holidays (H). ☺


Pyrin välttelemään uusiin lakkamerkkeihin sortumisia, mutta nyt kävi niin että Femme Fatale veti pidemmän korren kuin minä... Olen jo pari vuotta silloin tällöin silmäillyt heidän lakka-swatchejaan ja monen brändin lanseeratessa jatkuvasti toinen toistaan imitoivia lakkoja, niin olen ilokseni huomannut Femme Fatalen tekevän positiivisella tavalla hyvinkin yksilöllisiä lakkoja. Kokeiluuni pääsivät nyt siis Hypnotic Polishilta tilatut Castle in the Sky ja Wandering Wizard. Ja Ebaysta tilatut China Glazen Skyscaper ja Color Clubin Gift of Sparkle ovat jo vanhoja lakkoja ja pidempään harkittujakin, jotka sitten joulun alla päätin lopulta hommata.


Viimeisessä kuvassa ovat sitten tammikuun lakkaostokseni. Essien Go With The Flowy on ostettu Kicksistä. F.U.N lakkoja mun piti taas tilata vähän lisää... en osaa oikein edes tarkasti nimetä mikä näistä neljästä olisi ollut se eniten ostoksille käskevä. Uuden vuoden kokoelmasta halusin tilata 2 eniten itseäni ihastuttanutta lakkaa: Magic Stone ja Just Dance. Sininen holo-glitterkaunokainen How Deep Is Your Holo? tuli nyt tilattua vielä ihastuttuani ensin hitaasti mutta varmasti näihin jo viime kesänä julkaistuihin Simply Nailogical -yhteistyö-lakkoihin, joita mulla siis on jo vastaavat musta ja violetti lakka. Ja sitten vielä tuo komea Powerful Sveta Sanders -kokoelmasta... Mulle on nyt ilmaantunut joku ennenäkemätön ja suuri viehtymys punaisiin lakkoihin ja siksi tästä tuli pakollinen hankinta. ♥

Näin tällä kertaa.. Maltillista menoa vai (Haloo Helsingin sanoin) "hulluuden Highway"?

6 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Uuh miten monta ihanaa FUNi!

Charming Nails kirjoitti...

Nuo FUNit on kyllä herkullisia!

Nena Sofia kirjoitti...

Ohhoh mikä määrä! Mulla ei ole noin montaa FUNia edes yhteensä, kun niin harvoin ja tarkasti valiten niitä ostan :D Mutta siis aivan ihania yksilöitä oot kyllä valinnut :)

eekku kirjoitti...

Ihania hankintoja ja en edes muista milloin oon ostellu lakkoja ku ei aikaa kynsille =)

Kaisa kirjoitti...

Slurps!

E-S kirjoitti...

Sissi: Jo vain.. =D
Charming Nails: En taida olla ainut, joka niistä pitää. ;)
Nena Sofia: Kiitos! Mun lakkaostelut ei oo muutamaan vuoteen enää olleet järkeviä, koska kaikkia ostettuja ei meinaa ehtiä käyttääkään. Sulla on hyvä linja!
eekku: Kiitos! Noh aina kun kiinnostaa niin voit käydä täällä ihailemassa näitä! ;)
Kaisa: Jeps :P

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...