30. tammikuuta 2017

Marjaista väriä & shimmeriä

Tekaisin tänään vapaapäivänäni parikin mielenkiintoista juttua. Ensinnäkin tein tämän lakkauksen, joka ei ehkä värimaailmansa puolesta edusta tyypillisinta minua mutta toimii kuitenkin oikein hyvin minullekin.


Halusin lakata OPI:n The Berry Thought of You lakalla, jonka koostumus on melko läpikuultavaa ja väri super-herkullinen pinkkiin kallistava violetti. Sen päälle keksin töpötellä liukuvärjäys-tyylisesti OPI:n Significant Other Coloria, jonka värimaailmaa ei ole helpoin kuvailla: lakan perusväri on laventelin violetti, mutta pääosassa on kuitenkin lakan vihertävänkultainen shimmer. Sitten tämän tuplana töpötellyn liukuvärjäyksen päälle leimailin vielä kukkakiekuroita MoYou Pro xl 11 laatasta China Glazen Rendezvous With You lakalla. 


Kynsistä tuli vallan hauskat. Valokuvat on tietenkin otettu hyvässä valaistuksessa mutta nämä kynnet ovat viehättävät myös hämärässä, missä varsinkin tuo kynsien "shimeröösi" alue kiehtoo silmää. :)

Toinen mielenkiintoinen tapahtuma tänään oli se että kävin uimahallissa uimassa! Viime kerrasta olikin jo monta vuotta, joten oli jännittävää; minulle uusi hallikin ja kaikkea mutta kaikki meni oikein hyvin ja sain uituakin jopa kilometrin vaikka polvi alkoi juilia ihmeellisesti puolen kilometrin jälkeen. Se hieman ärsytti, kun yleisesti ajatellenhan uinti sopii hyvin melkein kaikille, niin sitten tuo polvi joka ei edes juoksemista haittaa - vain joskus on sivusuunnan yllätysliikkeistä on ärtynyt niin piti alkaa kipuilemaan.. Noh, katsotaan jos annan sille vielä toisen mahdollisuuden.

8 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Onpa nätit lakkaukset! Keväistä fiilistä :)

Kata kirjoitti...

Nyt on kylla niin sopoa, etta! :)

Neilikka kirjoitti...

Tosi upeat kynnet! Nuo värit sopii tosi hyvin yhteen.

Hauskaa, että kävit uimahallissa. Joillekin tulee rintauinnista tai sammakosta polvet kipeäksi, mutta vapaauinti olisi varmaan parempi polville kun siinä ei tule sivuttaisia liikkeitä :)

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Älyttömän nätit ja kivasti toteutetut! Tsemppiä uintiin!

Milba kirjoitti...

On kyllä erikoinen lakka tuo Soc! :) Nätit kynnet ♥

Charming Nails kirjoitti...

Onpa todella nätit, tykkään <3

eekku kirjoitti...

Ihanat

E-S kirjoitti...

Kiitos kaikille ostohullutteluja kommentoineille! terveisin nolon myöhäinen vastailija...

Solelle ja Neilikalle myös kiitos uintitsempeistä. En ole tämän mainitun kerran jälkeen nyt käynyt uimassa ja harmi vaan tuo vapaauinti ei taida mulla oikein luonnistua.. Mutta täytynee nyt keväällä vielä käydä testaamassa uudemman kerran tuota polvea!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...