1. tammikuuta 2017

Uuden vuoden BLING-lakkaukset

Vuosiluku kasvoi taas viime yönä yhdellä numerolla, eikä menneeseen vuoteen ei ole enää paluuta. "Uusi vuosi, uudet kujeet" - kuten tässä vaiheessa toiveikkaasti kuuluu todeta, vaikka todennäköisesti samat vanhat kujeet tulevat hallitsemaan tulevaa vuottakin... Silti mulla aina vuoden alussa on sellainen tunnelma että nyt voisi niin sanotusti puhdistaa pöydän ja aloittaa jotain uutta! :)


Oli ihanaa kun eilinen aattopäivä oli kerrankin vapaata, ja sain muun muassa täydellisen kiireettömästi väsätä lakkaukset illan juhlahuminoita varten. Lakkaus rakentui hiljalleen vailla suunnitelmaa lopputuloksesta. Aloitin hempeällä pastellivioletilla OPI:n I'm Gown For Anything! lakalla, joka oli aivan ihanan helppo lakattava. Tämän cremen jälkeen tajusin että uuden vuoden ilotulitukset vaativat myös kynsille jotain säkenöivää, joten paritin kynsien kärkiin F.U.N Lacquerin glitter-pommit Holo Queen (violetti) ja Black Holo Witch (musta).


Siitä huolimatta että mulla oli tippitarrat apuna F.U.N glitter-lakkojen töpöttelyssä jäivät rajat näyttämään sen verran tökeröiltä että halusin tasoitella lakkauksen yleisilmettä leimaamalla vielä jotain kaiken päälle. Siro kuvio, joka sopii somasti uuden vuoden rakettiteemaan, löytyi MoYou Enchanted 16 laatasta. Ensi kertaa leimaukseen päässyt China Glazen I'd Melt For You toimi hommassa moitteettomasti. Loppusilauksena laitoin leimakuvion viivojen risteyskohtiin vielä yksittäisiä glittereitä Essien Set In Stonesista, jota sopii kyllä lakkaukseen kuin lakkaukseen.


Mun vuosi vaihtui massiivisessa Suomi 100 -avajaistapahtumassa Helsingin Kansalaistorilla, jossa oli useita eri esiintyjiä sekä näyttävät ilotulitukset puolilta öin. Suurissa väentungoksissa on aina omat riskinsä viihtyvyyden osalta, mutta tämä parituntinen meni onneksi kuitenkin ihan hyvässä hengessä. Liitin ylle kännykällä kuvatut lyhyet videopätkät eiliseltä huikeasta Olavi Uusivirrasta sekä hienoista ilotulituksista. :)

Oikein hyvää uutta vuotta 2017! 

4 kommenttia:

Daniela kirjoitti...

aivan järisyttävän upeat lakkaukset!! noi ihan huutaa UV-kynnet bileeet ! haha :)

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Ihanaa uutta vuotta myös sinne, nää laukkaukset oli kyllä just tollaset ilotulitukset, ja näyttävät sellaiset ja juhlapäivään sopivat :)

Verieana kirjoitti...

Onpa tosiaan nätit kynnet :) Juuri sopivat vuoden vaihtumista juhlistamaan :D

E-S kirjoitti...

Daniela, Sole/nailOxtail ja Veriena: Suurkiitokset ihanista kommenteista!
♥♥♥

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...