22. joulukuuta 2016

Jouluinen koristelu-Understatement

Kun tuli nyt listattua tuo Emily De Mollyn Understatement joulun lempilakkoihini niin olihan sillä pakko lakata kynnetkin samantien. Ja edelleen kynnet lakattuani lakasta ei voi olla kuin yhtä mieltä; se on täydellisen ihana! 


Toisin kuin pelkästä Understatementista sen päälle väsäämistäni joulukoristeluista voi olla kaikesta hiljaisuudessa useampaakin eri mieltä... Ajattelin nimittäin että tottakai valkoiset ja kultaiset leimaukset sopii ihan kivasti yhteen punaisen lakan päällä, vaikka leimaukset ei osuisikaan aivan kohdakkain. Mutta lopputulos meni kyllä hieman levottomaksi ja mun olisi pitänyt jättää pelkät valkoiset leimaukset, sillä siinä vaiheessa kokonaisuus näytti vielä suht tyylikkäältä. Aksenttikynnen KBShimmer Wrapper's Delight kilpailee onneksi hieman huomiosta. :)


Yllä on pari kuvaa yksinään Emily De Molly Understatement -lakasta, jotta voitte vielä lepuuttaa silmiänne tuosta jouluisesta leimaushysterian lopputuloksesta. Ei todellakaan tarvitse mennä poistamaan tätä lakkaa suosikkilistauksestani - pari kerrosta silkkaa kauneutta kynsillä! <3


 Tunnelmallista Joulua!

4 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Jouluiset kynnet eikä minusta liian överit! Hyvää joulua ❤️

Emmi kirjoitti...

Mun mielestä nää on aivan ihanat, ei yhtään överit! :)

Nanne kirjoitti...

On kyllä kaunis lakka ♡
Rauhaisaa joulua!

E-S kirjoitti...

Charming Nails, Emmi ja Nanne: Kiitos kaunis kaikille! <3

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...