1. joulukuuta 2016

Pikkujoulukynnet

Työpaikan pikkujoulut tänä vuonna olivat super-kivat, eikä varmasti vähiten siitä syystä että niitä vietettiin juhlavasti Haikon kartanossa. Pikkujoululakkaukseni eivät ehkä ihan yltäneet tälle juhlavuuden tasolle - ainakaan taidokkuuden puolesta. Lakkasin kynnet nimittäin ihan vain simppelisti kultaisella glitter-lakalla. Lakkaukseni ei kirvoittanut kehuja työkavereiltakaan joista muutamakin kysäisi millaiset kynnet väsäsin ennen juhlallisuuksien alkua. Käytin tuon ajan lakkailun sijaan pääasiassa päiväuniin... :)


Mun varsinaisesta pikkujoulu-lookista ei ole asiallista valokuvaa, mutta juhlavaatteet näkyvät alla olevassa sovituskuvasta. Tuon sovitteluhetken jälkeen sukkikset vaihtuivat vielä kulta-kimalteisiksi, joten ne mätsäsivät kynsiin. Ja huulipunana oli Lime Crimen Beet It, joka sopi sävynsä puolesta yksiin violetin topin kanssa.


Haikko oli kyllä kaunis paikka - joskaan se näin pimeään vuodenaikaan ja iltajuhlia viettäen ei ehkä näyttäytynyt ensikertalaiselle kaikessa potentiaalissaan. Mutta voin kuvitella paikan upeuden esimerkiksi häiden vietossa. Kuvan kartanorakennuksessa meille tarjoiltiin aamupala, ja majoittuminen tapahtui kylpylärakennuksen puolella. 


Pikkujoulut on nyt sitten vietetty, ja näiden kulta-kynsien esittelyllä on hyvä käynnistää joulukuu. Joulun ja vuoden loppumisen lähestymisessä tuo mulle aina sellaisen nostalgian tunteen, ehkä myös jotain joulun taikaa... Tunnelmallista joulukuuta nyt siis itse kullekin lukijalle! ♥ 

6 kommenttia:

Nena Sofia kirjoitti...

Ooh, kyllä on hulppean kuuloiset pikkujoulut :) Ja kynnet on kauniit, sopivat asuun kivasti! ♥

SΔRΔGΔLΔXY kirjoitti...

Mä en oo koskaan käynyt Haikon kartanossa, mutta oon kuullut siitä paljon hyvää :) Ihanat glitterkynnet ♡

Kaisa kirjoitti...

Hyvä tyyli! :)

Daniela kirjoitti...

hitsi, ei kyllä oo kovin montaa paikkaa jotka voittavat Haikon kartanon hulppeuden! Superkaunis paikka ja ihanaa että pääsitte sinne viettämään pikkujouluja! Kimalteleva kultainen lakka sopii hyvin pikkujouluihin, varsinkin jos se mätsätään kultaisiin sukkahousuihin ;D (meinasin eka kirjoittaa pikkuhousuihin, no miksipä ei :D)

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Hyvä kokonaisuus kynsiä myöden, sun työkamut on vaan tottuneet että päiväunien sijaan käytät aikaa kynsiin ;) Päiväunet oli nyt vaan prioriteetti!

E-S kirjoitti...


Nena Sofia: Kiitos paljon! Paikka oli kieltämättä nimenomaan hulppea, kiva että joskus saa pikkujouluilla näinkin. :)

SΔRΔGΔLΔXY: Kiitoksia! Tilaisuuden tullen kannattaa kyllä vierailla Haikossa. :)

Kaisa: Thanks!

Daniela: Kiitos paljon! Mahtava paikka todellakin. Hahah.. kultaiset pikkuhousut kyllä nyt puuttuivat tästä juhlakokonaisuudesta - voin tunnustaa. :D

Sole/nailOxtail: Kaunis kiitos! Joo mua pidetään "hulluna kynsilakkanaisena" ja parhaimpia lakkauksia joskus näyteltyäni muiden odotukset taisivat olla tällä kertaa vähän korkealla... :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...