15. joulukuuta 2016

Emily De Mollyt liukuvärjäyksessä

Olen ollut hetken hieman 'out' kynsikoristeluiden tekemisestä, mutta nyt tekaisin kynsilleni liukuvärin ja leimaukset "pitkästä aikaa". Inspiraatio iski uusista Emily De Molly lakoistani Savvy Trinket ja From Out of Nowhere, jotka halusin yhdistää liukuvärjäyksessä.


Kynsien tyvessä oleva From Out of Nowhere on duochrome-lakka, joka vivahtelee violetista vahvasti vihreän sävyyn. Liukuvärjäyksen kärkiosan Savvy Trinket puolestaan pysyttelee enemmän sinisenvioletissa ja poikkeaa olemukseltaan hieman toveristaan runsaalla helmiäis-shimmerillään.


Leimaukset eivät tällä kertaa tahtoneet onnistua kovin hyvin. Aina niin pigmenttinen (ja haiseva) Mundo De Unasin White vaikutti kyllä jäävän mukavasti Pet'la Plate Ho-ho-ho -laatan kuvioihin, mutta silti joka kerta vain osa kuviosta nousi stampperiin. Ja sitten tuo Merry Christmas tekstikään ei mahtunut mun nysäkynsilleni, sekin harmitti... Mutta siinä lukee jos ei kuvista saa selvää:
Merry Christmas!

3 kommenttia:

Verieana kirjoitti...

Aika kivan värisiä lakkoja :)

Ja itsellänikin on niin onnettoma pienet kynnet, ettei niille koskaan oikein mitään mahdu. Mutta hyvinhän noista saa selvää :)

eekku kirjoitti...

nätit

E-S kirjoitti...

Verieana: Kiva jos leimoista saa selvää! Kiitos paljon :)
eekku: Kiitokset!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...