14. helmikuuta 2017

Femme Fatale ⋆3

Uusi tuttavuus mun lakkamerkeissä on australialainen Femme Fatale, johon sorruin alkuvuodesta (kuten ostospostauksessa mainitsinkin) vaikka pyrinkin välttelemään uusien merkkituttavuuksien etsimisiä. Femme Fatalen uniikit glitter-pommit oli nyt vain pakko päästä testaamaan omissa hyppysissä!

Red Sundown:

Red Sundown on upea ruskeapohjainen glitter-lakka, jota mulla on kuvassa kynsillä 2 kerrosta Essien Playing Koin päälle lakattuna ja siksi peittävyyteen on vaikea tällä kokeilulla ottaa kantaa. Lakan levitettävyys oli helppo. Eriväriset glitterit tekevät lakasta mielenkiintoisen ja tykkään lakan lämpimästä sävystä.

Wandering Wizard:

Wandering Wizard on puolestaan kirkaspohjainen hopea-glitter-lakka, jota intouduin testaamaan näin ihan yksinään ja siitä syystä se ei nyt briljeeraa peittävyydellä. Kaunis on kimallus, ja helppo tapaus tämäkin.

Castle in the Sky:

Castle in the Sky sopii tämän päivän Ystävänpäivä-teemaan vaaleanpunaisella pohjavärillään. Hopea-glitterit ovat tässä jokseenkin samanlaisia kuin Wandering Wizardissa. Tämä oli myöskin helppo lakattava, joka peitti parilla kerroksella.

♥ Sydämellistä Ystävänpäivää kaikille! ♥

5 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää

Kata kirjoitti...

Mullakin on yksi FF mut en oo viela kokeillu sita. Toi ruskea on kiva, mulla on nyt joku juttu etta tykkailen ruskeista. :D

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Toi Castle in the Sky näyttää ihanalle!

Daniela kirjoitti...

mikä siinä on että australiasta tulee upeita indiemerkkejä?! :D
Tuo red sundown.... en kestä miten ihana!!

E-S kirjoitti...

eekku: Kiitti <3
Kata: Oikeinsävyisissä ruskeissa lakoissa on sitä jotain, tuttu tunne. Minkäs Femme Fatalen sä oot hommannut? Kokeile pian ja laita näytille! :)
Tinkerbell: Se on kyllä soma väri. =)
Daniela: Totta - heti tulee kolme hyvää Aussi-merkkiä mullakin mieleen, siellä kyllä osataan. Red Sundown on myös mun suosikkini tästä kolmikosta. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...