2. huhtikuuta 2013

Minun China Glazeni

Yleissivistystä lisäävät harrastukset ovat hyväksi, ja niin on myös lakkojen riveihin järjestely. Toisen pääsiäispäivän iltahämyssä sommittelin kaikki China Glaze lakkani riveihin sängyn päälle, hypistelin ja valokuvasin niitä..

Olkoon tämä postaus oodi lakkahullutukselleni! :)

Tässä nämä kaunokaiset ovat:


Alan kallistua siihen uskoon että China Glaze on suosikkimerkkini kynsilakoissa. Yksi parhaista se on ehdottomasti. Merkillä on kaikki kohdillaan: kohtuullinen hinta, loputon lakkavalikoima, "myrkyttömyys", soma pullo... Ainoa miinus jonka keksin on se ettei näitä voi ostaa Suomessa mistään kivijalkaliikkeestä (- siitäkään ei voine brändiä syyttää).

Sweet Hook, Señorita Bonita, Fifth Avenue, Strawberry Fields, Exquisite, Cream Puff ja Orange You Hot?
Whirled Away, Scattered & Tattered, Pom Pom, Love Marilyn, Ruby Pumps, Aztec Orange, Peachy Keen ja Happy Go Lucky.
Stone Cold, Awaken, Delight, Harmony, Adore, Joy ja Passion.
Champagne Kisses, White Cap, Fairy Dust, Glistening Snow, Ray-diant, Tinsel Town ja Some Like it Haute.
Rare & Radiant, Glitter All the Way, Atlantis, Dorothy Who?, For Audrey, Sea Spray ja Splish Splash.
Jos nämä pullot eivät näytä ihanilta, niin mikä sitten?!  ♥

Laskin että minulla on China Glazeja tällä hetkellä 36 eli kaikki kuvissa näkyvät, mutta 6 ehdottoman pakollista lisäystä on jo matkalla luokseni... odotan niitä erittäin suurella innolla - yksi lakoista on muun muassa hieman jo vaikeasti saatavan maineessa oleva No Way Jose! :)

Järjesteltyäni lakat hatarasti yhteneviin sävyriveihin putkahti joukosta esille 2 paria dupe -ehdokkaita:

Fairy Dust & Glistening Snow sekä Stone Cold & Awaken.
Fairy Dust ja Glistening Snow näyttävät pulloissa identtisille, mutta swatcheja googlaamalla voi todeta että lakat ovat erilaiset. Fairy Dustia olen itse käyttänytkin ja se jättää vain todella hennon holokimalteisen pinnan, kun taas vielä testaamaton Glistening Snow näyttäisi olevan huomattavasti peittävämpi koostumukseltaan. Stone Cold ja Awaken ovat minulla kumpikin... köh-köh ..vielä käyttämättömiä. Molempien ostaminen on ollut kyllä pieni epähuomio minulta, mutta nyt tarkkaan kun tiirailee pulloja niin Awaken on tasakoosteisempaa ja Stone Coldissa erotan mustan ja hopean toisistaan erillään... Täytyypä koittaa saada nuo testattua, jotta tiedä onko tarpeellista pitää itsellä molemmat.

China Glaze -arsenaalia hipelöidessäni keksin itselleni legendaarisen kysymyksen valikoida että mitkä 10 lakkaa ottaisin mukaani autiolle saarelle. Päätöksiä oli yllättävän vaikea tehdä ja pienensin lukumäärän "kouralliseen" eli niin moneen kuin käteen mahtuu. Valittujen joukkoon päätyi lopulta puolet kokeiltuja ja puolet vielä kokeilemattomia lakkoja:

White Cap, Some Like it Haute, Glitter All the Way ja Strawberry Fields.
Otan erittäin mielelläni vastaan suosituksia, ja jos jollain on kokemuksia hyvistä China Glazen värillisistä cremeistä tai nude-lakoista, niin saa vinkata. Itselläni on harkinnassa tällä hetkellä muun muassa vihreä Four Leaf Clover, sininen Frostbite sekä kesäistä neoneista Surfin' for Boys ja Flip Flop Fantasy. Ja lisäksi haluaisin vielä Immortalin, Vermillionin, Entouragen, Polar Icen.... Apua.. :D

Jos joku esittelee lakkavarastoja ja varsinkin China Glazeja, niin mä tuun juosten katsomaan! Muistan ainakin Tiken tehneen lähiaikoina hieman vastaavia postauksia (paitsi China Glazesta, niin myös muista merkeistään).

Mitkä ovat teidän suosikkilakkojanne China Glazelta? Entä mitä on "himotuslistalla"?

7 kommenttia:

Niniane kirjoitti...

Ois tarkoitus munkin tehdä postaus omistamistani China Glazeista ja muistkain merkeistä. Toistaiseksi oon saanut aikaan vasta Flormareista, koska niitä oli suhteellisen vähän. :D Mutta yritystä on niistä muistakin tehdä. :)

June kirjoitti...

Tuli sellainen fiilis että haluan tehdä itsekin ChG postauksen heti :D No, ehkä odotan aamupäivään.. Joka tapauksessa tosi kiva kokoelma, itseltä ei kuitenkaan löydy kuin 4 (+1 tulossa) samaa lakkaa. :P Mua erityisesti kiinnostaa tuo Glistening Snow, sitä oon jo kauan himoinnut mutta jostain syystä aina jäänyt hankkimatta.. Niin ja Flip Flop Fantasy on todellakin hankkimisen arvoinen, itse ainakin tykkään älyttömästi :)

E-S kirjoitti...

Niniane: postauksia odotellessa.. :)

June: eikö olekin jännä miten parilla ihmisellä voi olla isotkin(?) kokoelmat ja sitten vain muutama sama kappale. Olen jonkun kohdalla tainnut hämmästä tuota asiaa ainakin itse. :) Kiitos Flip Flip -vinkistä!

eekku kirjoitti...

Kivoja lakkoja

Anni kirjoitti...

Ihana lakkakokoelma sulla! :3

Jos cremejä kaipailet, niin kannattaa vilkasta Papaya Punch, ihan täydellinen oranssi creme. Peittää parilla kerroksella ja soveltuu mm. vesimarmorointiin loistavasti! :)

Muita suosikkeja PP:n lisäksi on Riveting sekä Electrify. Ja sen Flip Flop Fantasyn minäki haluisin! :))

E-S kirjoitti...

Kiitti vinkeistä, Anni! Kattelin heti swatchit, Papaya punch voisi olla ihan kiva oranssi-kokeilu (Peachy Keen kun ei ollutkaan mulle "se oikea" oranssi), mutta voi olla että se on melko samansävyinen kuin jo omistamani Orange you hot?
Riveting on puolestaan tosi kaunis lakka, mutta ehkä sekin melkein dupe OPI:n DS Luxurious-lakalle...
Electrifylle ei tuu heti ainakaan omista varastoista dupea mieleen ja se on kyllä ihan soma! >:)

Kaisa kirjoitti...

China Glaze on yks oma suosikki myös! Mulla on 12 merkin lakkaa, eikä yhtään samaa kuin sulla :D Omia suosikkeja Keep Calm, Paint On, Riveting, Lemon Fizz... Himotuslistalla vaikka mitä! Haaveissa eniten Fairy Dust.

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...