3. huhtikuuta 2013

Pom Pom & muuta mukavaa

Kevättä on tänään ollut rinnassa, on nimittäin ollut erittäin pirteä ja aurinkoinen päivä! Olen lakannut kynnet, pelannut sulkapalloa, syönyt "ulkona" ja toimittanut lakka-asioita... :)


Koluttuani vastikään China Glazen varastojani teki mieleni nyt tarttua johonkin kyseisen merkin käyttämättömistä lakoista, ja päädyin Pom Pomiin. Se on violettiin taittava pinkki, jossa on hopeaa pikkuglitteriä sekä vaaleanvioletteja aavistuksen isompia glittereitä.

Pom Pomin osoittauessa erittäin läpikuultavaksi lakaksi keksin heti ensimmäisen lakkakerroksen jälkeen laittaa yhden välikerroksen OPI:n You Callin' Me a Lyre? -lakkaa. Kyseinen NYC Ballet Soft Shades kokoelman OPI vaikutti ensikokeilulta ihastuttavalta. Lyre piilotti juuri sopivasti kynnen keltaisuutta, mitä Pom Pom ei olisi varmasti vielä toisella kerrostuksella tehnyt. Lakkauksesta ei silti mielestäni tullut niin sanottua sandwichia eli eri lakoilla kerrostelua. Päälle tuli nimittäin vielä pari kerrosta pelkkää China Glazea, joten eiköhän tätä voida nimittää ihan pelkästään Pom Pomiksi!


Ihastuin kovasti Pom Pom -lakkaan, ja heijastelin lakkauksiani päivän mittaan vaikka kuinka monesti auringonvaloa vasten. Sen väri ja kimallus ovat erittäin silmiä hiveleviä! Kynsistä ja lakkapullosta tuli luonnollisesti otettua melko monta valokuvaa takapihalla. :)


Ja tässä vielä varsinainen happy face kuva meikäläisestä tänään, kun tulimme sulkapelistä kotiin ja postiluukussa oli ehdottomasti aikojen paras päiväpotti - 4 pakettia:

"Olikos se syntymäpäivä jo tänään vai..?!" :D
 Noiden pakettejen myötä sikisikin sitten mukavasti puuhaa loppupäivälle. Osa sisällöstä lähti postitse eteenpäin ja osasta paljastui muun muassa silmiä hivelevän kauniita Liquid Sand -lakkoja, joita myöskin kuvailin ilta-auringon valossa... Niistä lisää myöhemmin! Tuolla mun avokilla oli tänään myös vapaapäivä, ja jos häneltä kysyttäisiin, niin kynsilakat ovat saattaneet dominoida päivän kulkua vähän liikaakin... Mutta eipä mennä kysymään sitä häneltä. :D

6 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Oi miten kaunis lakka! :)

E-S kirjoitti...

No eikös! Mäkin ihastuin siihen :)

Annie kirjoitti...

Ihana lakka!

Ja ihan huippua, että ne Harlow&Co. lakat tuli tänään, pääsee sitten vielä ihastelemaan ihanuuksia tällä viikolla, jee! :D

Nanne kirjoitti...

Uijui mikä lakka, ihana! :)

eekku kirjoitti...

Kiva lakka ja paketit on aina kiva saada =)

E-S kirjoitti...

Annie: niinpä! Odotusaika oli yllättävän pitkä Harlow-tilaukselle siitäkin huolimatta että oli Pääsiäinen välissä... Toivottavasti tulevat huomenna!

Nanne ja eekku: Niinpä!! ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...