27. huhtikuuta 2013

Karnevaalikynnet - varaslähtö Vappuun

Eilisen vapaapäiväni herrastelin kantaen kynsilläni kevään värejä ja karnevaalitunnelmaa. :)


Näyttävä kuorrute kynsillä on Golden Rosen Jolly Jewels lakka numero 106, joka on ehdoton suosikkini Jollyista. Se on kuin värivariaatio OPI:n Sparkle-icious-lakalle, eikös?! Glitterien alta löytyy pohjavärinä hempeän vihreä Gina Tricotin Line Up sekä sen päälle tehdyt pystyraidat keltaisella China Glazen Happy Go Luckylla.


Nämä olivat pirteät lakkaukset, mutta töiden takia jouduin tänään jo kaivamaan foliota ja poistoaineen käyttöön... Olenkin nyt miettinyt mitä sitä keksisi seuraavaan lakkaukseen Vapuksi. Lähdemme aattoillan viettoon erään työkaverini luokse, mikä on ollut meillä jo monen vuoden Vappuperinne. Mulla ei vain ole tiistaina töistä päästyäni kovin paljon aikaa lakkauspuuhille, mutta kyllähän nyt pitää tehdä juhlaan sopivat kynnet! Todennäköisesti teen jälleen jonkun helpon ja nopean glitter-lakkauksen.

Aiotteko te tehdä jotain tiettyä Vapuksi?

4 kommenttia:

Bambi kirjoitti...

Tää Jolly kyllä osu ja uppos muhun! IHANA!

Vappukynsiä en oo vielä edes hokannut ajatella, pakko se on kai jotain värikästä tehdä :)

E-S kirjoitti...

Bambi, ehdottomasti jos et ollut Jollyihin vielä sortunut, niin toi 106 on niistä se joka kannattaa hankkia. :)

Enail kirjoitti...

Pirteän keväiset!

Omistan itsekin tuon kyseisen Jollyn, eli voin sanoa että se upposi minuunkin. Se on vielä ainoa Jollyni, kun itsellä tuli noihin joku inflaatio kun niitä hypetettiin niin paljon ennen kun ne tuli, niin siinä vaiheessa kun ne sitten saapui en enää jaksanutkaan innostua. Mutta tuohon kyseiseen yksilöön ihastuin se on kaunis.

Olis kyl kiva tehdä kunnon vappukynnet, mutta rusahti juuri pari päivää sitten yksi kynsi niin pahasti ja pitkältä, ettei toivoakaan saada sitä mihinkään malliin. Ärsyttää lakkailla jos on osa kynsistä epämuodostunut, niin taidan vaan ootella et ne kasvaa.

E-S kirjoitti...

Kiitti Enail! Mä koin ehkä vastaavan inflaation niiden Seppälän Nails-lakkojen kanssa, joista en oo innostunut lainkaan. Näitä Jollyja tuli puolestaan tilattua oikein Hollannista hätäpäissään puolitusinaa ennenkuin edes tiesin niiden rantautuvan myös Suomeenkin...
Pikaista kynsien kasvua sinulle! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...