12. huhtikuuta 2013

Liukua ja glitteriä

Suunnittelin meneväni tänään päivällä salille kuntoilemaan, kun olisi kerrankin mahdollista tehdä niin ja päiväaikaan siellä olisi mukavan rauhallistakin. Enpä kuitenkaan mennyt, vaan löysin itseni lakkailemasta kynsiä. Kynsien lakkailu on rauhoittanut virittyneitä hermojani, sillä päivystän intoa tihkuen kännykkääni odottaen merkittäviä uutisia.

Nämä liukuvärjäykset alkoivat syntyä kuin itsestään, ja yhtäkkiä ne palauttivat mieleen eräät helmikuiset lakkaukseni. Käytin silloin vain osittain samoja lakkoja melko samankaltaiseen liukuväriin. Mulla taitaa olla tästä päätellen jokin alitajuinen viehtymys sinisen ja turkoosin yhdistelmään..? ;)


Liukuvärjäyksessä on käytetty China Glazen Splish Splashia ja For Audreyta. (Niiden alla on toki myös 2 tuikitärkeää kerrosta ChG:n Sea Sprayta, mutta se taisi loppujen lopuksi peittyä täysin - toisin kuin alun perin olin kuvitellut.) Glitter-lakka on Barry M Amethyst Glitter, joka pääsi mielestäni täysin oikeaoppiseen käyttöönsä juuri tässä lakkauksessa. Tuollaiset harvaglitteriset lakat vaativat mielestäni jotain kivannäköistä lakkausta alle, koska glitter ei ole peittävää. Liukuväri sen alla on siis juuri oivallinen. Olen tyytyväinen tekeleisiini!

Barry M: Amethyst Glitter, China Glaze: Splish Splash & For Audrey.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Liukuvärjäys ja glitter-yhdistelmää ei voita mikään :D Puhumattakaan sinisistä glitterliukuvärjäyksistä :DD

E-S kirjoitti...

Kiitti, eekku!

Jee, eka anonyymi-kommentti - ja tuo pitänee kyllä paikkansa! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...