9. huhtikuuta 2013

Ihanuuksien ihmemaa

Viime aikoina on tullut postiluukkuun aivan hulvaton määrä lakkoja ja erittäin kauniita sellaisia. Esittelen nämä enimmäkseen Ebaysta tulleet ostokset kuvin:

OPI:n NYC Ballet Soft Shades sarjasta intouduin tilaamaan kaksi hempeää jellyä, valkoisen Don't Touch My Tutu!:n ja pinkin You Callin' Me A Lyre?:n. Viimeksi mainittua olen jo kokeillutkin ja molemmt vaikuttavat mahtilakoilta! Keskellä oleva China Glazen Liquid Leather saapui luokseni ollakseen minulle "se täydellinen musta lakka". :)

KBShimmerin Iris My Case tuli Harlow &co:n kimppatilauksessa minulle. Ihanuuslakka, jonka myös muut kimppatilaajat kanssani olivat tajunneet älykkäästi napata itselleen. OPI:n Fiercely Fiona on Shrek -kokoelman lakka ja tällainen villi kortti -tyylinen hankinta. Päätin napata itselleni kivan kesäkeltaisen. Koitin itse asiassa tätä jo eilen siskoni kynsille - hän sai itse valita lakan.

Benecos -merkki ei soittanut kelloja, kun löysin vaatimattoman lakkahyllyn Ruohonjuuri-liikkeessä. Pakko oli ottaa nude-sävy Sharp Rose testattavaksi, mutta heti tämän ostoksen olen bongannut tätä merkkiä jo muualtakin (blogeista ja kynsikirppikseltä). China Glazen 100 Proof Pink ja No Way José ovat käsittääkseni pienimuotoisia htf-lakkoja, mikä tietenkin lisäsi kiinnostustani potenssiin kymmenen jo muutenkin huokutteleviin Tequila Toes -kokoelman lakkoihin. Olen erittäin ihastunut sävyihin, vaikka teinkin näillä toissa iltana edellisessä postauksessa mainitsemani epäonnituneet skittlet, jolloin huomasin että Tequila Toesit eivät tainneet olleet vielä 3-free-lakkoja... haju oli ainakin huomattavasti ärtsympi kuin esimerkiksi saman merkin Strawberry Fieldsissä, jota käsittelin samaan aikaan.

Ja tänään saapui todellinen glitter-kattaus: China Glazen Goddess, Nova, Glam ja Make a Spectacle... Call me crazy but I'm in love!

Kuvista puuttuu Talkandbake-blogin lakkakirppikseltä ostamani kaunokainen China Glazen Mahoganie, joka saapui mulle eilen mutta en juhlahuuruissani muistanut sitä edes kuvata. Kiitos Mimosalle!Kaikki tässä postauksessa esitetyt lakat ovat ostettu/tilattu maaliskuun puolella. Tässä kuussa en ole ostanut, enkä tilannut (vielä) yhtäkään lakkaa! Pitäisiköhän koittaa sinnitellä koko kuukausi?!

4 kommenttia:

June kirjoitti...

Muakin on ruvennut kiinnostamaan nuo vanhemmat China Glazet, varsinkin glass fleckit tosi paljon.. Caribbean Bluen jos joskus saisi niin olisin toosi iloinen :D Mutta oot kyllä tosi kivoja lakkoja ostellut :)

Nanne kirjoitti...

Uijui mitä lakkoja! Miulla täällä valuu kuola suun pielestä :P

E-S kirjoitti...

June: vanhoissa on kyllä varmasti helmiä hankittavaksi, jos ei tuo täysmyrkyttömyys oo pakollinen vaatimus. :)

Nanne: I hear you! Ihania kaikki! :)

eekku kirjoitti...

Kivoja ostoksia

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...