24. huhtikuuta 2013

Holo-ruffian

Käynnistin huhtikuun viimeisen viikon käyttämällä paria lakkaa, jotka eivät olleet vielä aiemmin kynsille asti päässeet, mutta osoittautuivat nyt molemmat aivan mahtaviksi tapauksiksi.

Ensin värittelin kynnet China Glazen Stone Coldilla, jonka tummanharmaa mattapinta hopeavälkkeellä on erittäin vaikuttava. Stone Coldin jälkeen pidin ihailu- ja tuumaustauon miettien miten jatkaisin lakkausta. Keksin kokeilla pitkästä aikaa ruffian-tyyliä ja päällyslakaksi valikoitui Color Clubin Angel Kiss; säväyttävä, vaaleanvihreä hololakka.


Mulla on paha tapa änkeä lakkauksiini "vielä jotain pientä" siinä kohdassa kun pitäisi ymmärtää lopettaa. Niin nytkin... Kuvissa hololakan päällä ei suinkaan ole roskia vaan Golden Rosen Jolly Jewels 102:lla töpöteltyä hopeaglitteriä, jonka jälkiviisaana todeten olisi todellakin voinut jättää laittamatta. Muutoin kyllä tykkäsin näistä lakkauksista kovastikin, ja ainakin oma katse hakeutui usein ihailemaan kynsiäni. :)


Eikös tämän ruffianin nimi olekin nyt sitten "Enkelin suudelma kylmä kuin kivi"?! :)

Tässä vielä loppuun kuva pelkästä China Glazen Stone Coldista sekä viikonloppuna töissä katkenneesta vasemman käden peukalon kynnestä (- pari viikkoa sittenhän lyheni vastaavasti oikea):


4 kommenttia:

eekku kirjoitti...

ihana toi holo

E-S kirjoitti...

Kiitti, eekku, mäkin tykkäsin niin paljon että laitoin tämän lakkauksen myötä vielä 2 Color Clubin holoa tilaukseen. :)

Dimavarien kirjoitti...

Holoruffian näyttää oikein makoisalta. Ihana kontrasti noiden lakkojen välillä. :) JJ on vähän turha, mutta kuitenkin kauniit kynnet.

E-S kirjoitti...

Kiitos, Dimavarien! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...