1. huhtikuuta 2013

Tumma Vampsterdam

Oi, ihana huhtikuu... Tämä tulee oleva hieno kuukausi! :)

Tajusin vastikään vierastavani hieman tummansävyisiä lakkoja. En tule huomioineeksi niitä useinkaan lakkaa valitessani, vaikka minulta niitä kuitenkin löytyy jonkun verran - eniten ehkä OPI-merkiltä. Päätin tänään ottaa itseäni niskasta kiinni ja lakata tummat kynnet!


Kokeiltavakseni päätyi tylyn tumma Vampsterdam (OPI:n Hollanti-kokoelmasta) joka ei ole pullossa mielestäni mikään silmänruoka, mutta ilmeisimmin olen ollut swatcheihin sen verran ihastunut että tämä on tullut ostettua. Itse lakkaaminen Vampsterdamilla oli ihanaa, sillä tämä lakka oli erittäin hyvin käyttäytyvä OPI-laadun edustaja (joita kaikki merkin lakat eivät valitettavasti ole). Mieluisen peittävyyden Vampsterdamilla saavutin 3 lakkakerroksella.

Päälle laitoin kultakuorrutuksen Orlyn Too Fabilla, joka oli korvikehankintani liian kalliina pitämälleni OPI:n The Man with the Golden Gunille.


Olo oli yllättävänkin kotoisa tummassa lakkauksessani, ja päässäni soi ehkä lakan nimestä erinäisiä aasinsiltoja pitkin saapunut tunnelmallinen Jace Everettin Bad Things -kappale:Vampy-moodin innoittamana aloin lakkauksia kuivatellessani himostelemaan Deborah Lippmannin True Blood -kynsilakkakokoelmaa, jonka nude-sävy houkuttelisi mua erityisesti. Taitavat kyseiset lakat olla vain kohtalaisen htf-artikkeileita..? Löytyykö jollakin lukijalla näitä?

Olin jo aikaa sitten ehtinyt miettinyt Vampsterdam-lakkani siirtymistä kirppis-sektorille mutta sillä nyt lakattuani: eipä taida sittenkään. :)

Kohta 6, violetit kynnet: toteutettu!

2 kommenttia:

Niniane kirjoitti...

Hyvä korvike sulla tuolla OPI ökykalliille kultahippulakalle! :) Ja voi ei, ei tuollaisia vampyyrilakkoja saa linkittää! Nyt tää armoton vampyyrifani tahtoo noi kaikki!

E-S kirjoitti...

Niniane: Joo, vampyyrilakat oli "paha" löytö... ne ei varmaan muuten sykähdyttäisi (enkä mä oo yleisesti ottaen itse edes vampyyrifani), mutta toi True Blood oli se vetoava osuus noissa. Haluaisi niin kovin!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...