13. huhtikuuta 2013

Models Own: Indian Ocean


...tästä tuli ehdottomasti yksi lempilakoista vain yhden ainokaisen käyttökerran jälkeen. Vaikka en Models Ownin merkistä juuri ole perustanut ja minulla löytyy ainoastaan kaksi MO-lakkaa, niin Indian Ocean on kyllä elävä legenda.


Miten tuota kauneutta edes parhaiten kuvailisi...? Vaaleansininen lakka, jonka kirkkaudesta kimaltelee punertavaa shimmeria. Lakka yksinään ei ole peittävä ja peittävä aluslakka on hyvä laittaa; näissä kuvissa alla on Zoyan Blu.


Nämä lakkaukset olivat mulla jo ennen pääsiäistä - itse asiassa akryylimaalattujen Unisieppareiden alla taannoin, mutta halusin esitellä Indian Oceanin vielä ihan erikseen. Näinä päivinä onkin viime hetket postailla näin lumisessa miljöössä napsittuja kuvia - muutama viikko sitten lunta kun oli vielä runsaastikin. Vaan eipä tule ikävä kun sulavat pois!


Tämä lakka on yksi kokoelmani helmistä, jota voi käyttää efektilakkana melkeinpä minkä tahansa lakan päällä.

6 kommenttia:

June kirjoitti...

Mulla toi vielä odottaa kokeilua, ajattelin kokeilla ihan ilman mitään värilakkaa alla vaikka joudunkin varmaan laittamaan aika monta kerrosta :)

E-S kirjoitti...

Uskon että toimii kyllä niinkin, varsinkin jos ei kynnet kellerrä pahasti. :)

Vanquish kirjoitti...

Mielettömän upea lakka se on, ja tuo allaoleva Zoyakin on hyvin kaunis! :) Tänään, kun kaivelin lakkojani etsien yhtä tiettyä, löysin tämän, jota en muistanutkaan omistavani :D Kerran olen käyttänyt, ja sen lakkauksen koristelut meni pilalle, niin olen unohtanut tämän kokonaan :P

Johanna kirjoitti...

Ihana lakka!

Tike kirjoitti...

Tuo lakka on kyllä kaunis! Omistan sen itsekin. :)

E-S kirjoitti...

Vanquish: tämähän oli sitten sullekin hyvä muistutus kaivaa kaunis lakka taas esille jonain soveliaana hetkenä. :)

Johanna ja Tike: Kiitos! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...