6. huhtikuuta 2013

Kynsirikko

Mun oli tänään koettava se päivä jolloin ensimmäistä kertaa katkaisin vahingossa kynteni. :(

Onnettomuus tapahtui töissä tökätessäni oikean käden peukalon jotenkin tasoon. Tunsin heti että nyt se halkesi, mutta ei tehnyt kipeää. Ihmettelin vain että voiko minullekin oikeasti käydä näin; olenko niin pitkäkyntinen että materiaalia riittää katkeamiseen asti?

Oikea (katkennut) kynsilevy jäi kärjestään hieman ohuemmaksi.
Nyt on tuntunut hassulta taputella yhtäaikaa molempien etusormien päillä peukaloita, sillä vasurissa tulee vastaan kynsi mutta oikeassa pehmyt peukalonpää! Mun on täytynyt nostaa peukalot silmieni eteen tarkasteltavaksi varmaan kymmeniä kertoja tänään - todetaksi tapahtuneen olevan täyttä totta. Oikea peukun kynsi on nyt ihan nysä! "Poikakynsi."

Onnellista tässä oli kuitenkin paljonkin: halkeaminen ei tehnyt kipeää ja kynsi katkesi erittäin nätin mallikseksi; juuri sellaiseksi kuin jos olisin halunnut itse lyhentää sen minimiinsä. Kellastuneen kärjen lähdettyä katkeamisen myötä aloin silmäillä muitakin kynsiäni miettien pientä lyhentämistä... Saisiko lyhentämisellä vähennettyä keltaisuusvaikutelmaa? Lyhensin sitten loppujen lopuksi kaikki kynsiä hieman, en tosin radikaalisti. (Peukkukuva on otettu ennen viilailua.)

p.s. Toin katkenneen kynnenkärjen töistä kotiin. Onko vinkkejä mitä tieteellisiä tutkimuksia voisin sillä tehdä..? ;)

2 kommenttia:

Bambi kirjoitti...

Onni onnettomuudessa, että katkesi noin nätisti!

Heh, en keksi mitä sillä kynnellä voisi tehdä, mutta jään odottamaan muiden vastauksia ja ideoita. Ainoa mikä tuli mieleen, niin voisi heittää sen asetooniin tai kynsilakan poistoaineeseen ja testata, että syövyttäisikö se sen kokonaan? Voitais täällä blogin puolella seurata kehittymistä o.O

E-S kirjoitti...

^Hmmmf, mielenkiintoinen idea... :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...