14. huhtikuuta 2013

Vauvakynnet

Nyt on päässyt tapahtumaan jotain aivan lyömättömän söpöä. Tapasin lähipäivinä erään hurmaavan ihanan tytön, enkä mahda toipua lainkaan tästä ihastuksestani! Olen tämän viikonlopun ajatellut vain häntä, ja malttamattomana odottelen jo seuraavaa tapaamista. Pienokaista hymy huulilla miettien lakkasin tällaiset kynnet:


Kuviot leimasin Color Clubin French Tip -lakalla (johon olen sekoitellut vähän toistakin valkoista lakkaa). Vauva-aiheisia kuvioita löytyy Mimaxilta tilaamassani leimauslaatassa 49. Love-teksti ainoastaan on leimattu samasta puljusta (paljon aikaisemmin) ostamallani XL-leimauslaatta U:lla.


Testasin näitä kynsiä tehdessäni ihkaensimmäistä kertaa tekstuurilakkaa, joka on nyt siis tuo nimettömillä näkyvä OPI:n The Impossible. Onneksi minäkin tajusin (vaikkakin viiveellä moniin muihin verraten) näiden Liquid Sand-lakkojen hienouden! Lakkaa oli ihana levittää, ja hennonkarhea, glitterinen lopputulos miellyttää silmiäni hurjasti.

Leimattujen kynsien alla on puolestaan lakka My Address Is "Hollywood" (OPI), joka löytyy varastoistani voitettuani OPI:n Touring America mini-kokoelman syksyllä Saran blogissa. :) En ollut käyttänyt kyseistä lakkaa vielä aiemmin, mutta ihastuin tähänkin oitis ikihyviksi! Vaikka pikkiriikkistä sutia ei ollut helppo pidellä sormissaan niin lakka levittyi kuin unelma ja peitti jo 2 kerroksella. Lakkasin vain silkasta riemusta vielä 3. kerroksen. Suosittelen katsomaan suurennettuna alla olevaa kuvaa nähdäksenne miten tuo Hollywood-lakka kimaltelee hentoa oranssia ja (olin havaitsevinani myös) violettia shimmeriä:

OPI-mama & baby: The Impossible ja My Address Is "Hollywood". :)
Ja jos jotain jäi epäselväksi, niin mä olen nyt siis uunituore täti!!!! ♥

5 kommenttia:

Bambi kirjoitti...

Onnea Täteydestä!! Taipuukohan se noin :D

eekku kirjoitti...

Onnea =)

E-S kirjoitti...

Kiitos kovasti, Bambi ja eekku! :)

Taitaa se täti taipua noin, Bambi, se on niin notkea... :D

Vanquish kirjoitti...

Miten mä olinkin missannut tän postauksen, paljon onnea tuoreelle tädille! Tosi nätit teeemakynnet, tuo aksenttikynsi on kiva! Vauvat kyllä vaan on niin ihanaisia, terveisin ikuinen vauvakuumeilija ;)

E-S kirjoitti...

Kiitos paljon, Vanquish! Tästä ilosta kyllä kestää onnitella :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...