22. huhtikuuta 2013

Ensitreffit Deborahin kanssa

Deborah Lippmannin lakat ovat olleet tuttuja minulle jo pitkän aikaa. En ole vain raaskinut ostaa niitä, sillä merkki on aika tyyris. Eksyin viime viikolla Loveit.fi-verkkokaupan sivuille sopivasti nyt, kun toimituskulut ovat ilmaiset ja kaikki lakatkin vielä alennuksessa, joten arvata saattaa miten mulle kävi  - oltuani siihen pohjille vielä pari viikkoa ostamatta lakan lakkaa. Klikkasin Deborah Lippmannin ostoskoriin. Ja toisen. Ja vielä kolmannen. Ohops - ihania löytöjä! :)

Saatuani ostokseni perjantaina ensimmäisenä kynsille pääsi lakka lakka nimeltä Careless Whisper. Tämä nude-kaunokainen, jossa mielestäni on jopa kahta eriväristä shimmeriä, kuuluu Deborah Lippmannin tämän kevään Romantic Rapture -kokoelmaan.


Ihastuin oitis Careless Whisperiin, vaikkakin ihmettelin aluksi pullon avattuani sudin yhtä tyveen kaartuva karvaa - olin kuvitellut että sutiviat eivät kuuluisi tämän hintaluokan lakkojen ominaisuuksiin... No, en antanut kaartuvan karvan häiritä sen enempää, vaan lakkailin eteerisin mielin peittävyyden edellyttämät 3 kerrosta tätä hyvin levittyvää 'Kuiskausta'. Sävy taittoi mukavasti vähän vaaleanpunaiseen, ja kokonaisvaikutelma jätti minulle onnellisen kuvitelman siitä että lakka sopii mulle oivallisesti. :)

Onko muut päästäneet ostomopoa karkaamaan käsistään viime aikoina? Entä miellyttääkö Deborahin nude-lakka?

5 kommenttia:

SaraGalaxyy kirjoitti...

Näyttää tosi kivalle lakalle! Täydellinen nude <3

Dimavarien kirjoitti...

Ihana nude, sopii tosi hyvin sun ihonväriinkin. En ole vielä itse ostanut yhtään Lippmania juurikin tuon hinnan takia, mutta Ray of Light ois aika ihana.

E-S kirjoitti...

Sara: tää vois tosiaan olla ainakin hyvin lähellä sitä täydellistä!

Dimavarien: Kiitos! Nythän olisi se alennussesonki menossa tuolla... ;)

Inkeri kirjoitti...

Oi mikä nude! Itteni tekis ihan hirveesti mieli ostaa joitakin Deborahin lakkoja, mutta toi hinta on kyllä aika suolanen...

E-S kirjoitti...

Inkku: niinpä - varo vaan sitä heikkoa hetkeä, kun pää hetkeksi sumenee noille hinnoille.. ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...