29. toukokuuta 2013

Deborah Lippmann: Mermaid's Dream

En voinut olla tänään lakkailematta kynsiä aurinkoisen illan ratoksi, vaikkakin pakollisten valvotteiden takia joudun nämä taas jo heti huomenissa poistamaan... Deborah Lippmannin Mermaid's Dreamia oli ilo levitellä kynsille; se ihan totta levisi jotenkin merenneitomaisen elegantisti! Laitoin vain 2 kerrosta koska oli kiire mennä vielä makaamaan aurinkoon niin kauan kuin se paistoi vielä pihallemme, mutta ehkä kynnen kärjet jäivät sen verran kuultoisiksi että 3. kerros ei olisi haitannut.


Ihana lakka, joka kimalteli näyttävästi auringonpaisteessa. :)

7 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kaunis lakka

June kirjoitti...

Mermaid's Dream on niin nimensä näköinen lakka, aivan ihana :) Nämä kuvat nähtyäni tekisi niin paljon mieli heti lakata itsekin tällä :D

E-S kirjoitti...

Kiitos, eekku & June! Kiva jos nämä kuvat inspiroivat, vaikka olisin itse toivonut saavani aikaan paremmatkin otokset mutta samassa aurinkoon menemisen kiireessä tuli nekin räpsästyä :D Mutta supernätti lakkahan se on - se on selvä!

Anni kirjoitti...

Ei vitsi minäkin haluun! :D Tosi kaunis lakka!

Anni kirjoitti...

Ai niin, mulla on sulle haastekin :))

http://theyellownails.blogspot.fi/2013/05/8-haaste.html

Vanquish kirjoitti...

Näyttää kyllä ihanalta lakalta! Harmi, että ne on niin kalliita, ettei malttais hankkia :)

E-S kirjoitti...

Anni: se kyllä on, ihastelin tätä usein ja se tuntui istuvan hyvin meikäläisen punakkaan ihonväriinkin! :) Iso kiitos haasteesta, oon otettu muistamisesta ja yritän koittaa suoriutua tehtävästä :)

Vanquish: niinpä - jos kuitenkin jotain Deborahin lakkaa päädyt kokoilemaan niin tätä Mermaid's Dreamia voin kyllä lämpimästi suositella.

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...