7. toukokuuta 2013

Miitin lahjapussukkani sisältö

Postasin jo heti viime lauantaina kynsimiitin tunnelmista tuoreeltaan, ja nyt sitten esittelen vielä tarkemmin tuotteita joita miitin sponsorit meille osallistujille lahjoittivat. Saatiin kyllä monelaista kivaa:


Meidän miittiläisten lahjapussukoissa oli aivan hurja määrä sisältöä, enemmän kuin osasin edes odottaa! Heti miitistä kotiuduttuani valokuvasin kaikki tuotteet takapihallamme sattumanvaraisissa riveissä. Aurinko paistoi vielä, joten oli mukava kuvata pihalla. Laitoin kuviin aina vierekkäin mielestäni sopivimmat tuotteet - eli eri sponsorien lahjoittamat tuotteet ovat näissä kuvissa aivan onnellisesti sekaisin:


Color Clubin Vivid Color Intensifying Top Coat on Bellanailsilta ja se lupailee nimensä perusteella päällyslakan perustehtävän lisäksi värin vahvistamista; odotan nyt tämän testaamista mielenkiinnolla. Mereneidilta ovat kuvassa seuraavaksi vierekkäin olevat alus- ja päällyslakka, Basecoat -Ridgefiller Rose sekä Top It All Top Coat, joista ensin mainittu houkuttelee minua eritoten ridgefiller-maininnan takia. Mimax lahjoitti W7 -lakat kaikille osallistujille, itse sain tuon ihanaisen Mosaic-sävyn (nro 96) ja tästä olin ensihätään ehkä eniten innoissani sillä tunsin lakkamerkin "virtuaalimaailmasta" mutta en aiemmin ollut tavannut ainuttakaan kyseisen merkin lakkaa. Kynsikauppa.comin miittiin lahjoittama yksi ainoa Las Vegasin Coral Prosilk lakka Elvis (506) sattui meikäläiselle, joka ehdottomasti tykkää glitteristä - tätä merkkiä en ole myöskään aikaisemmin kokeillut. BBE (muun muassa Seppälän maahantuoja) lahjoitti meille miittaajille useita Golden Rose merkin lakkoja, jotka ovat mulle sen verran tuttuja että sain heti aluksi omasta pussukastani 2 lakkaa jotka mulla jo oli kotona, mutta sain ne onneksi vaihdettua. Vaihdossa sain 1 nätin Jolly Jewels -lakan, jota ei vielä Helmeristäni löytynytkään: 110! :)


Orlyn hempeä Cotton Candy on Misslis Oy:n lahjoitus, joka ilahdutti kovin sillä mulla on nyt ollut Orlyn juuri pinkkiin sävähtävät lakat kiiinnostuksen alla muutoinkin. Thebosin Technic Nail Art -kyniä satuui minun lahjapussukkaani jopa 4 kappaletta ihan kivoja sävyjä, eli nyt vaan treenaamaan vakaata kättä koristelussa! La Femmen beige-lakka on Artemikselta, ja sain sen sopivasti vaihtokaupan myötä - tykkäänkin paljon nudeista lakoista - toivottavasti tästäkin, vaikka pullon olemus onkin jo valmiiksi hieman "rähjäinen".


Mereneidiltä on aiemmassa kuvissa näkyneiden lakkojen lisäksi myös ylläolevan kuvan ensimmäinen glitter-lakka (ei nimeä), ehkä hieman "jouluisa" sävy mutta vallan nätti! 2 säpäkän väristä Wild & Mild -lakkaa, Neon Poison ja The Look ovat Carerialta. En ole tätäkään lakkamerkkiä aikaisemmin tullut kokeilleeksi joten lienee nyt jo aika. Universal Nails -lakat pinkki 54 sekä oranssi 18 ovat Cosmeryalta; noista etenkin tuo pinkki pulleampi puteli näyttää aivan mun väriseltä lakalta! Tukkukauneutta -firmalta ovat nuo 2 BK- lakkaa 09 (pinkki holo) ja 01 (musta), joista ensiksi mainittu oli poikaystävältä kysyttyäni hänen suosikkinsa kaikista saamistani lakoista. :)


Sally Hansenin 14 Day Nail Shield -paketti herätti jo miitissä meissä osallistujissa suurta mielenkiintoa ja ihmetystä, kun saimme kaikki sellaiset. Nämä ovat  ilmeisesti nude-sävyisiä koko kynnen tarroja, joissa on jotakin ravitsevia ja hoitavia aineksia... Mielenkiintoista! Nämä tulivat (jo aiempaan kuvaan linkatulta) Thebosilta. Kineticsin Orange Blosson & käsivoide on Kynsitukulta - käsivoiteet tulevat aivan varmasti hyötykäyttöön! W7:n Harder & Tuffer Nail Treatment vaikuttaa lupaavalta hoitolakalta, ja sellaisia tuli 2 Thebosilta. Minun tuotepussukkaani sattui suureksi ilokseni Cosmeryan lahjoittama ainut Laveran käsivoide tuoksultaan Wild Rose. Nam!


Kuten ylläolevasta kuvasta näkyy niin kynsiviiloja mulla on nyt tämän miitin jälkeen niin paljon että kotona voin sijoittaa yhden viilan joka huoneeseen tai ehkä mieluummin antaa vaikka perheenjäsenille tai kavereille muutaman. Viiloja lahjoittivat Thebos, Mereneid ja Kynsitukku - viimeksi mainitulta on myös tuo pinkki bufferiviila.


Ylläoleva söpö setti omassa pussukassaan tuli Adeninalta. Kaikki osallistujat saivat tällaiset, ja minulle sattui tulemaan kuparinruskeata glitteria, mintunvihreitä kaviaarihelmiä, b23-leimauslaatta sekä sinisiä kynsitarroja.


3D -koristelukynä ja kullanväriset kultahiput tulivat Tukkukauneutta-putiikilta. Uskon tykkääväni näistä kovasti ja nuo kultahiput näyttävät ihastuttavan samoilta kuin elämän kalliissa OPI:n The Man With The Golden Gun -lakassa... Keltaiset glitterit ovat Kynsikauppa.comista.


Happy Fashion lahjoitti meille osallistujille alennuskoodit, joilla 40€ minimiostoksesta saa 20€ alennuksen. Erittäin hyvä tarjous - täytyypä tutkailla vaikka tulevissa yövuoroissa löytyykö sieltä jotain itselle mieluista...


Kynsitarroja saimme paljon, ja ne kieltämättä ovat erittäin hyviä tuotteita silloin kun haluaa saada kynsiin näyttävyyttä helpolla. Taaimmaiset Saffronin mustat nail foilit ovat jälleen Thebosilta. Tarroja tuli Mereneidiltä, Carerialta, Mimaxilta, Tukkukaunedelta ja Bellanailsilta, jolta taitavat olla nuo supersöpöt siniset ja punaiset perhoset.


Miitin viime metreillä eekku piti vielä arpajaiset jäljelle jääneistä tuotteista. Itse sain geelituote-arvan mutta onneksi Upeaolo vaihto arpansa kanssani, sillä olen noista geelihommista aivan totaalisen pihalla! Mä sain sitten ylläolevan kuvan pussukan, jossa oli samoja tuotteita vielä toisen kappaleen verran kuin mitä itse varsinaisessa goodie bagissa oli ollut. Lisäpussukassa oli siis vielä Mereneidin aluslakka, Bellanailsin Color Club -päällyslakka, Mimaxin kuulakynä, 2 kynsiviilaa, bufferi, Carerialta tekoripset (!!?), Thebosin Sally Hansenin Nail Shieldeja sekä Tukkukauneuden kultahippusia.

Tässä postauksessa ei tullut mainittua aivan kaikkia miittisponsoreita (niitä joiden tuotteita ei sattunut minun goodie bagiini), mutta eekun postauksessa löytyy kattavasti kaikki miittisponsorit sekä heidän lahjoittamansa tuotteet; sieltä kannattaa kurkata ne!

Huh-huijaa, mikä määrä koristelu- ja hoitotarvikkeita lankesi onnellisesti osakseni kyseisen miitin myötä. Iso kiitos kaikille sponsoroijille näistä! Käyttelen niitä vähitellen ja voisin lainata Bambin keksimää merkintää "(*)" käytettäväksi saatujen tuotteiden kohdalla. =)

Lisää eekun tekemiä koruja löytyy täällä.
Eekku, kiitos vielä myös näistä södeistä mansikkakorviksista! Ne ovat siis eekun omatekemät, ja kaikki miittiläiset saivat erilaiset omansa. :)

Jos joku tuote teitä lukijoitani erityisesti kiinnostaa, niin saa toki ehdotella että mitä näistä postauksessa esitellyistä tuotteista toivoisi minun testaavan pikimmiten. Muutoin käyttelen niitä sitten aivan omassa rauhassa - aina sitä mitä nyt milloinkin mieli halajaa!

6 kommenttia:

June kirjoitti...

oottepas saanut paaljon kaikkea kivaa :) Mä odottelen erityisesti postausta Cotton Candysta!

E-S kirjoitti...

June: laitan korvan taakse tuon Cotton Candyn! :)

eekku kirjoitti...

Kiva postaus ja onneksi kaikki oli innoissaan lahjoituksista =)sen verran viel että w7 kovettajalakkaa ei ollut kun 2 ja toinen tais olla mulla.happy fashion lahjakortilla ei aikarajoitusta joten shoppaile kun parhaaksi näet.ja korviksia on moni luullu mansikaksi mut ne se on käsilaukku,löytyy monessa värissä

E-S kirjoitti...

Eekku, mulle ne näyttäytyy ihan mansikoina :D

Kiitos korjauksesta, muutan tuota tekstiä vielä!

Niniane kirjoitti...

Tosi paljon kaikkia kivoja juttuja! Miiteissä on kiva kun saa monesti tuotteita, mitä ei varmaan muuten ois ees tullut testattua. Pääsee tutustumaan johonkin uusiin juttuihin.

E-S kirjoitti...

Niinpä, Niniane! Mä nimittäin juuri testasin yhtä miitissä saatua uutta tuttavuutta(Mereneidin alunen) ja ihastuin siihen oitis.

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...