30. toukokuuta 2013

Miittisponssien esittelyä, miitti-osa 2

Olisikohan nyt hyvä hetki kurkata lauantain miitissä saatuun goodie bagiin..? No tietysti on - en kai mä nyt muuten oikein aloittaisi blogipostausta todetakseni vain että.. "eipäs sittenkään"! :D


Aloitetaan niistä herkullisimmista eli kynsilakoista:
China Glaze - Galactic Gray (Mimax), Essie - Fifth Avenue (L'oréal) & Zoya - Jacqueline (Nailcity).
Mimax oli muistanut meitä bloggaajia China Glazen lakoilla joista minulle tuli Galactic Gray. Tuo Holographic -sarja onkin mulle täysin testaamaton vielä, mutta China Glazesta tykkään hullun lailla joten tämä lakka pääsee varmasti käyttöön. L'oréal lahjoitti Essien kynsilakat sekä - lahjakassit, minulle arpa toi punaisen Fifth Avenue -lakan. Lempipunainen mulla onkin vielä hakusessa, joten tässä on ehkä yksi kilpailija sille sijalle..? Nailcity lahjoitti miittiimme iki-ihania Zoyan lakkoja, muun muassa 12 lakan Lovely-ständin, josta lakat jaettiin nopeusjärjestyksessä. Hetken potkin itseni päähän ainaisesta hitaudestani, sillä minulla ei ollut valinnanvaraa kuin kahdesta keltaisesta Zoyasta, mutta kotona myöhemmin tajusin ettei pastellinkeltainen Jacqueline ollutkaan yhtään huono vaihtoehto. Se on itse asiassa erittäin nätti sävy, jota on paljon kehuttu hyvästä koostumuksestaan, joten pisteet hitaudelleni sittenkin! ;)

Zoyan esite on Nailcityltä.
Suomen Elle halusi ystävällisesti muistaa miittiläisiä lahjoittamalla kaikille meikkilaukut ja vyöt:


Alemman kuvan Sante-käsivoide on Hyvinvoinnin Tavaratalon lahjoittama. Vetskari-kynsitarrat ja kuulakynä ovat Mimaxilta:


Kakku- ja Leipäkeisari, jolla löytyy myyntipisteitä useammassa paikassa Helsinkiä, lahjoitti meille tapaamiseen patonkia, leipää, luomumansikkakakun ja juustokakun. Musta tuli ehdottomasti tuon juustokakun hyvä ystävä - se oli niiiin nam!!

© Sinikilpikonna

Ai niin, eikä sovi unohtaa minun uniikkia arvontapalkintoani:

Voitin miittiarpajaisissa Loveit.fi -verkkokauppaan 10€ arvoisen lahjakortin, enkä ehkä valehtele sanoessani että se saattoi tulla oikeaan osoitteeseen - se on nimittäin jo käytetty ja yksi ihana Deborah Lippmann -lakka on tulossa luokseni... :)

Kiva ylläri oli myöskin että Cityshoppari tarjosi meille mobiilisovelluksena samat edut jotka ovat myös perinteisellä kortilla saatavilla - mä oon vaan nyt jotenkin innoissani tästä mobiilisovelluksesta, vielä kun onnistuisi sitä käyttämään jossain niin olisi napakymppi:


 Lisäksi vielä iso kiitos miitissä mukana olleelle TradeTrackerille, joka oli jo yrityksenä mielenkiintoinen lisä tietoisuuteeni. TradeTrackeria edustavilta Lotilta saivat halukkaat kysellä miitin aikana esimerkiksi kuinka blogin pitämisellä on mahdollista tienata rahaa. TradeTracker tarjosi meille myös anteliaasti kuohuvat illan mittaan sekä järjestivät mukavan loungen Namun terassilta! :)


 Tässä vielä kaikki ihanat miittisponsorimme listattuna - iso kiitos teille täältä Embosnailsista!:


Pöytä täynnä ihania arvontavoittoja... Kuva on Sinikilpikonnan.

4 kommenttia:

Milja kirjoitti...

Mä oon jotenkin ihan käsi kun missasin kokonaan ton cityshoppari-mobiilijutun. :D Oon ollu jossain kujalla tai vessassa tai muualla kun sitä jotain listaa josta kuulin pari päivää sitten kierrätettiin :D Harmi!

E-S kirjoitti...

Höh, huono säkä, Milja :( ..eikä varmaan enää jälkikäteen oo mahdollista korjata asiaa..?

Shiny kirjoitti...

Milja laita mulle numero fb:ssä niin kysyn Lotalta! :)

eekku kirjoitti...

kaikkea kivaa saitte ja kuulosti mahtavalta muutenki

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...