9. toukokuuta 2013

Mariah Carey tapaa Bond -tytöt - skittles

Olen tainnut käydä jo muiden blogeissa tunnustautumassa pienimuotoiseksi takinkääntäjäksi, kun tekstuurilakkoja on esitelty... Mutta tunnustettakoon asia nyt täälläkin. Olin nimittäin alkujaan hyvin varauksellinen tekstuuripintojen suhteen, mutta viimeistään nyt saatuani omat tekstuuri-OPI:ni olin sittenkin täysin myyty tälle koostumukselle. Rakastan näitä!

Mullehan tunnetusti ei riitä mikään yksi kappale missään asiassa, joten Liquid Sand lakkojakin löytyy jo 5: kolme Mariah Careyn ja kaksi vasta saapunutta Bond Girls -kokoelman lakkaa. Tänään yövuororupeaman päätteeksi väkertelin kotiin saavuttuani skittles-lakkauksen käyttäen 4 näistä.


Mariah Careyn lakoista kynsillä on punainen The Impossible (huomatkaa: sain tähdenkin kynnelle!) ja sininen Get Your Number ja Bond Girls kokoelmasta valkoinen Solitaire ja kultainen Honey Ryder. Kaikki lakat levittyivät hyvin, Carey-lakat ehkä aavistuksen verran paremmin kuin Bond-tytöt.

The Impossible on aivan ehdoton suosikkini näistä sävyistä ja melkeinpä voisi sanoa että lempilakkani tällä hetkellä. Jos joku vielä epäröi tekstuurilakkojen suhteen, niin tästä kannattaa aloittaa! Voisin aateloida sen "Autiosaarilakaksi" - tarkoittaen lakkaa, joka kyseisellä hetkellä olisi Top10:ssa jos olisin joutumassa autiolle saarelle ja saisin valita mukaani vain 10 lakkaa.


Tällainen skittles-lakkaus on ehkä vähän levoton ollakseen täysi napakymppi omilla kynsilläni, mutta tämä sopii nyt kyllä täydellisesti siihen että pääsen ihailemaan näitä kaikkia 4 lakkaa kynsillä samanaikaisesti. On ne vaan niin ihania. :D

Kun nyt näitä tekstuureja niin hehkutan niin täytyy sanoa että oon edelleen hieman epäileväinen esimerkiksi China Glazen Textured -lakkojen suhteen. Röpelöpintaisiksi lakoiksi ne ovat mielestäni kohtuuttoman räikeän värisiä, joten niitä en ehkä uskaltaudu hommaamaan. Mutta Zoyan Pixie Dusteja voisin kyllä kokeilla; olisikohan sieltä Stevie hyvä valinta...? Mulla kun vielä puuttuu juuri liila tekstuurilakka!

7 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Voi tuo valkoinen on niin ihana <3 Mulla ei vielä ole mutta luulenpa, että pakko hankkia. Zoya Stevietä olen ihastellut myös mutta sekin puuttuu. Voi kun kaikkea ei voi saada:(

E-S kirjoitti...

Niinhän se on... Tuo valkoinen on kyllä myös oikea kaunokainen, tulee mieleen että sopisi hyvin myös häihin - harmi ettei ole sellaisia tuloillaan! :)

SaraGalaxyy kirjoitti...

Oooo, mä tykkään ihan hirveästi näistä kynsistä <3

E-S kirjoitti...

Kiitti Sara, kiva kuulla! Mäkin kyllä tykkään kuten mainitsinkin, mutta ehkä silti ens kerralla hillitymmin näillä lakoilla... :)

Bambi kirjoitti...

Mä oon tota Solitairea katsellut vähän sillä silmällä ja kivaltahan se näyttää sullakin.... Hmmm. onkohan se pakko hankkia?

China Glazen Textureille en oo mäkään vielä lämminyt ainakaan. Jotenkin se kimaltamaton tulos on niin rajun näköinen, verrattuna näihin Opin ja Zoyan vastaaviin!

E-S kirjoitti...

Jos sulla ei oo vielä Liquid Sandeja niin mä annan kyllä lämpimät suositteluni Solitairelle, Bambi. :)

Bambi kirjoitti...

Mulla on yks hiekkalakka, Stay The Night ja siitä kyllä tykkäsin. Joten varmaan tykkäisin tostakin... Pakko kai se on hankkia, jää muuten myöhemmin harmittamaan :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...