6. toukokuuta 2013

Lauantain miittikynteni

Viime perjantai-iltana olin ihmetyksen edessä miettiessäni lakkauksia lauantain miittiin. Lakkasin ensin kertaalleen kynnet China Glazen Cream Puffilla, joka on mielestäni älyttömän kaunis shimmer-nude, mutta poistin ne heti pian perään ajatellen että nyt kun kerrankin pääsee vähän oikein näyttämään kynsiään niin silloin ei lakata nudella! Ajattelin että nyt jotain räväkämpää.

Noh... en nyt sanoisi räväkäksi tätä seuraavaakaan valintaa mutta siihen olin oitis tyytyväisempi. Ostin pari viikkoa sitten Kicksistä ihkaensimmäisen Dependin lakkani, tuollaisen heleän keltavihreän shimmer-sävyn numero 2053, joka sopii auringonvaloon ja kesäpäiviin täydellisesti.


Lakkauksen päälle leimasin Golden Rosen vihreällä (nro 18) lakalla kukkakiemuroita Konadin m25 -laatasta. Jos aikaa olisi ollut enemmän niin olisin ehkä laittanut köynnöskuvioiden päälle jotain pientä lisuketta, vaikka vihreät strassit, mutta en loppujen lopuksi oikein kerennyt. Ihan kivat nämä oli näinkin!


Jaahas - tästä alla olevasta suorasta etusuunnan kuvasta voikin tehdä hyviä huomioita siitä mitä kynttä minun pitäisi viilata ylänurkistaan vähän muita enemmän..:


p.s. Eksyin eilen vahingossa katsomaan Mahtava Oz 3D -leffaa ja vasta leffan alkaessa tajusin että "Ai niin, OPI:n lakkakokoelma!" Vaikka mulla ei ole yhtäkään kyseisen kokoelman lakkaa, niin oli tosi hauska seurata kuinka suurin osa lakkojen nimistä aukeni elokuvan aikana! :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...