17. toukokuuta 2013

Keväinen kukkaranskis

Mua on tällä aurinkoisella kevätviikolla siunattu jopa yhdellä vapaapäivällä, joka valitettavasti meni jo - mukavasti kyllä käydessäni tervehtimässä kaveria ja hänen somaa pientä vauvaansa. :) Vapaapäivän kunniaksi lakkasin kynnet kerrankin maltillisesti mutta kuitenkin värikkäästi. "Less is more" -periaate taisi kerrankin toteutua ja myös toimia minunkin kohdallani! :D


Aluslakkanani oli Mereneidin Ridgefiller Base Coat (*), joka jättää kynsille hennon vaalean mattaisen sävyn. Olen tykännyt tästä aluslakasta aivan hurjasti sen jälkeen kun sen toukokuun alun miitissä sain lahjapussukastani (toisin kuin saman sarjan päällyslakasta, jossa on äitelä lemu..). Lakkauksen kärjet töpöttelin violetilla Essien Play Datella sekä OPI:n keltaisella Need Sunglasses-lakalla. Koristelun viimeistelivät kukkatarrat jotka sain miitissä(*) Tukkukauneudelta.


Kai tällaista lakkausta voi sanoa ranskalaiseksi vai onko ranskalaiseen olemassa jotkin tiukat kriteerit..? Mä kun en ole ranskiksia juuri tehnytkään, niin olet vähän pihalla myös itse termin kanssa.

9 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kyllä mä tän ranskikseksi ajattelisin :) Tosi söpöt!

Lunalii kirjoitti...

Oi miten söpöset! Kauniit värit oot valkannut, kun on niin kesäiset :)

Enail kirjoitti...

Sievät ja keväiset. Musta tuntuu, että ranskikseksi kutsutaan kaikkea missä on vaan kärki lakattu eli tolla määritelmällä näyttäisi täyttävän kriteerit :)

Sissi kirjoitti...

Onpa sievät:) Kyllä nää ihan ranskikset on.

eekku kirjoitti...

Kivat kynnet

Anonyymi kirjoitti...

Tulee mieleen pirkan ampparijäätelö :D

E-S kirjoitti...

Kiitos kaikki kommentoijat kehuista ja kommenteista sekä vakuutteluista että nämä ovat ranskalaiset, nyt tohdin sitten uskoa niin itsekin! :)

Sannu kirjoitti...

Ihanan kesäiset, tykkään :).

E-S kirjoitti...

Kiitti, Sannu =D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...