26. toukokuuta 2013

Kynsiblogimiitti 25.5. - osa 1

Eilen oli Helsingin Hakaniemessä paljon odotettu Kynsibloggaajien miitti, jonka osallistumiskynteni julkaisinkin jo miitin tapahtuma-aikaan blogissani. Koska miitti oli illalla, olin ajatellut että aamullahan ehdin vielä vaikka kuntoilla tai tehdä jotain muuta hyödyllistä, mutta loppujen lopuksi vain nukuin pitkään ja iltapäivän pörräsin jännittyneenä kotona valikoiden vaatteita sekä miittiin mukaan otettavia kirppislakkoja... :)


Olin hyvissä ajoin miittipaikalla Hakaniemessä kuten muutama muukin ja hätyyttelimme sitten odotellessamme yhtä miitin järjestäjää, Shinya, hakemaan meitä kadulta sisätiloihin jo hieman ennen miitin alkamisajankohtaa. Päästyämme tapahtumapaikalle meitä odotti todella mukava huoneisto saunoineen ja parvekkeineen.

Miittiä olivat siis järkkäilleet: Shiny, Suvi, Sinikilpikonna ja Sissi eli oikein "4 ässää" kun kaikkien nimet alkavat S-kirjaimella. :)

© Sinikilpikonna

Mukana olivat itseni sekä jo aiemmin mainitsemieni järjestäjien lisäksi henkilöt: Bambi, Daniela, Lila, Milja, Murmis, Prunella, Sinini, Sulokynnet, Vanquish ja Veera. Bloggaajien lisäksi paikalla hääräili myös kaksi Lottaa, ja niin isänmaalliselta kuin se äkkiseltään kuulostaakin niin he edustivat siis Trade Trackeria, joka myös sponsoroi tapaamista ja tarjosi meille muun muassa Fresita-maljat!

Tervetuliaisten ja nopeiden esittelyjen jälkeen saimme tutustua toisiimme sekä napostella mahat täyteen järkkärinelikon väsäämiä salaatteja, cocktail-snapseja ja leivoksia. Jälkiruoaksi oli vielä Kakkukeisarin kakkuja, joista erityisesti juustokakku vei kielen mennessään!


Eilinen oli mulle toinen kerta kun osallistun kynsimiittiin. Vaikka kotoa lähtiessä tuntui jälleen kerran jopa hullulta mennä tapaamaan tuntemattomia ihmisiä, jotka myös lakkaavat kynsiään, niin oli se kyllä kuitenkin niin hauskaa. Bloggaaminen ja muiden blogien lukeminen sai ihan uutta väriä, kun näki millaisia tyyppejä blogien takana oikein luurailee. Mulla itselläni on lukulistalla jopa niinkin paljon blogeja että osa jää väistämättä joskus hieman vähemmälle huomiolle ja joitain tulee luettua hieman tarkemmin. Nyt miitin jälkeen tulee varmasti luettua innolla juuri tavattujen tyyppien blogeja, jotka "saivat kasvot". :)


Illan mittaan pidettiin arpajaiset, jaettiin sponsorien lahjapussukat sekä kirppisteltiin omia lakkoja. Mulla kävi ihan kiitettävä tuuli 15 lakan myyntiarsenaalissani, joista osa meni vaihdossa ja pari myynnissä. Löysin itselleni Shinylta, Murmikselta ja Vanquishilta nämä helmet:

CC: Fame & Fortune, ChG: Preppy Pink, OPI: Don't Know...Beets Me! ja Zoya: Robyn.

Loppuillasta miittiporukallemme oli vielä Trade Trackerin järjestämä kiinnitys ravintola Namuun, johon tuli ihan mukavasti vielä meitä bloggaajia, vaikka osa kyllä myös poistui koteihinsa tässä vaiheessa. Itselläni oli vielä eiliseen asti kuntoilu-kiinnitys tänään Helsingissä olleelle Naisten Kympille, mutta jatkot hyvässä seurassa alkoivat houkutella sen verran että vapautin tuon kiinnityksen kokonaan, ja ajattelin että tämäntyyliset jatkot on harvinaista herkkua! Kannatti kyllä mennä - oli mukava jutella vielä lisää kivojen tyyppien kanssa. Kiitos teille kaikille seurastanne!


Näin kun jostain tyypistä otettiin Namussa tällainen otos - hah:

Näkyyhän kynnet? ;)

Kirjoittelen myöhemmin oman postauksen vielä miitin sponsoreista ja yllätyspussukan sisällöstä.
Tässä jo ennakkokurkkaus miittisponsoreihin:


8 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Hiphei, nopeasti postasit:) Oli kiva tavata ja toivottavasti törmäillään vastakin:))

E-S kirjoitti...

Mä oon niin vikkelä..;) Kiitos samoin, ehkäpä me vielä törmäillään!

Shiny kirjoitti...

Haha, 4 ässää! :DD En ollu aikasemmin kiinnittänyt huomiota tohon, että meiän kaikkien nimet älkää ässällä :D

Hienoja kuvia oot säkin ottanut! Varsinkin nuo ulkoa otetut kuvat on kivoja :) Harmi kun itse tuota tajunnut!

Oli kyllä kiva ilta ja tosi hyvä että päätit lähteä jatkoillekin mukaan! :) Toivottavasti nähdään taas pian <3

Bambi kirjoitti...

Voi miten kivan postaukset olit saanut aikaan! Se on kyllä kiva saada kasvot ihmisille, antaa niin paljon tosiaan uutta pontta lukea blogeja :)

Kissankujeita kirjoitti...

Hyvä toi neljä ässää, mäkään en kiinnittäny huomiota siihen! :D

Ihanasti tungen muuten tota kyynärpäätäni tohon yhteen kuvaan.. :D

E-S kirjoitti...

Shiny: Mäkin ihan vasta postausta tehdessäni tein oivalluksen neljästä S-kirjaimesta... Jep, oli tosi mukava tavata, ja jatkoille kannatti kyllä lähteä! :)

Bambi: Kiitoksia! Ja oli hauska nähdä suakin taas, tuli ihan tunne että paikalla on myös "vanha tuttu" vaikka varsinaisesta tuntemisesta ei nyt voikaan puhua... mutta kuitenkin. :D

Sinikilpikonna: Sä ehkä hääräilit just kameran kanssa siinä..? Mutta hyvä että sutkin saatiin vangittua joihinkin kuviin, etkä siis ollut pelkästään kameran takana. :)

Olisi muuten kiva nähdä miitissä olleiden muidenkin omia kuvia lisääkin, vaikkakin nuo Sinikilpikonnan kuvat on jo hyviä toki. Odotan innolla, josko niitä tulisi vielä lisää!

Vanquish kirjoitti...

Ihana postaus :) Mun on tulossa huomisella, ja laitan muutaman itseottaman kuvan illalta, vaikka niistä ei iPhonella ihan parhaat tullutkaan ;)

E-S kirjoitti...

Kiitti Vanquish, ja mä tuun mielenkiinnolla kurkkimaan postausta!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...