25. toukokuuta 2013

Miittikynnet illalle

Jännitystä pukkii jo pintaan tätä kirjoittaessani, sillä tänään illalla on kovasti odotettu Kynsiblogimiitti Helsingissä! Ajastan kuitenkin tämän postauksen julkaistumaan vasta illalla, kun itse miitti on jo käynnissä. :)

Kuva lainattu Sissin blogista.

Oon miettinyt parin viikon ajan että millaisetkohan lakkaukset tekisin miittiin. Ajattelin että nyt ehdottomasti jotain räväkkää nyt kun kerrankin on kynsi-ihmisiä paikalla... En silti keskinyt mitään eiliseen mennessä, kuten itseni tuntien saatoin arvatakin. Tartuin sitten loppujen lopulta vain yhteen sievään hololakkaan, Color Clubin Eternal Beautyyn, ja aloin sutimaan sitä kynsille uskoen että kyllä tästä jotain vielä kehkeytyy.


Sellaiset kynnet sitten syntyivät viime yönä yhden maissa. Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, sillä pessimisti minussa epäili että jos yritän yhtään mitään haasteellista niin joudun varmasti poistamaan ja uusimaan koko lakkauksen. No, eipä tarvinnut, vaikka nyt nuo akryylikukkaset ovatkin toinen toistaan persoonallisemman näköisiä...

Käytössä olivat:

Serum No 5 Fame, Color Club Eternal Beauty, China Glaze Bahamian Escape, Color Clubin Art Liner.

7 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kivat kynnet ja varmasti ihana miitti odotan postausta

Kaisa kirjoitti...

Toivottavasti teillä on hauska ilta! =)

Annie kirjoitti...

Ihanat kynnet! :) Teillä oli varmasti mukava miitti, jos ajankohta olis ollu joku muu, niin oisin varmasti koittanu täältäki asti matkustella miittiin, kun olis niin kiva tavata uusiakin kynsi-ihmisiä välillä! Harmittavasti vaan just tää viikonloppu ei millään sopinu suunnitelmiin.. Odotan innolla miittipostausta! :)

E-S kirjoitti...

Eekku & Kaisa: Kiitokset! :)

Annie: Juu, aina ei vain ajankohdat natsaa ja tuonne miittiin saapuikin myös muutama henkilö vähän kauempaakin, mikä oli hauskaa. Miittipostauksia tulossa... en tiedä vielä saisiko ensimmäisen puserrettua jo tänään. :)

Vanquish kirjoitti...

Nämä oli tosi ihanat! :) Tykkäilen edelleen kovasti väreistä! Kiva oli nähdä, ja miitti oli mun mielestä erittäin onnistunut! Kotiuduttiin juuri äsken :)

Bambi kirjoitti...

Voi kukat onnistu musta ihan loistavasti, mä tykkäsin nääääin paljon! Oliko teillä mukava loppuilta?

E-S kirjoitti...

Vanquish: Kiitos! Kuin myös, oli tosi mukava tavata ja kiva tietää vähän enemmän susta; blogisi sai kasvot. :)

Bambi: Kiitoskia! Loppuilta oli rattoisa; istuksittiin miltei kylki kyljessä Namun lämmitetyllä terassilla ja juotavaa riitti.. :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...