9. toukokuuta 2013

Scofflaw Varnish: Love Letter To Bea Arthur

Uudet lakkaputelini saivat minuun uutta eloa heti saavuttuaan eilen ja maalailin kynteni samantien näistä tulokkaista ensimmäisenä Scofflaw -merkin lakalla. Lakan nimi on romanttinen Love Letter To Bea Arthur. Llarowen sivulla on esitelty merkkiä ja tätä lakkaa hyvinkin runsassanaisesti - innokkaille tiedoksi.


Lakka levittyi kohtalaisen kivasti ja vaati 3 kerrosta peittävyyteen. Kynsien kärjet jäivät ikävästi häiritsemään lakkauksen jälkeen, vaikka koitin niihin oikein varta vasten saada väripeitettä lakkaa töpöttelemällä mutta ne jäivät silti vain kuultamaan vaaleina. Täytynee vastaisuudessa kokeilla tätä lakkaa jonkun värilakan päälle, jos sillä pääsisi eroon tästä ongelmasta.

Bea Arthurin rakkauskirje on nätti lakka, josta omatkin silmäni erottavat kultaisen ja violetin glitterin helposti, mutta myyjän infon mukaan siellä löytyisi jopa fuchsian väriäkin seasta, missä lie muun hileen seassa sekin sitten on... Ei tämä ole hassumpi lakka lainkaan, tykkään tästä kyllä, mutta koska olin eilen niin pää pilvissä näiden uusien lakkojeni kanssa niin ehkä tämä sen huomioiden pudotti mua vähän maan pinnalle kuitenkin.


Oliko tämä merkki jo vanhastaan tuttu?

5 kommenttia:

June kirjoitti...

Mä en ole ikinä kuullutkaan tästä merkistä, johtuu varmaan siitä että yritän vähän vältellä indielakkojen swatcheja(taloudellisista syistä..). Kuitenkin tosi kiva ja uniikki lakka :)

E-S kirjoitti...

June, kuulostaa hyvältä linjaukselta kukkaron kannalta! Swatchien näkemisestä kun saattaa olla hyvinkin lyhyt matka ostoksille jos oikein nättejä lakkoja tulee vastaa...

eekku kirjoitti...

en ole myöskään kuullu mut kiva lakka

Unknown kirjoitti...

Kivanvärinen lakka! :)

E-S kirjoitti...

No eikös vaan, Chiki!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...