12. toukokuuta 2013

Kukkaiskallot

Päätin eilen haastaa itseäni pitkästä aikaa vähän vaikeampaan kynsien koristeluun kuin pelkkään lakkaamiseen, ja tartuin akryylimaaleihini nyt jo toista kertaa! Maalailujeni aihe oli pukkinut mieleeni jo pidemmän aikaa ja nyt lopulta aika oli kypsä Candy Skulls -kynsille:


Candy- ja Sugar Skull-nimityksiä käytetään käsittääkseni molempia yhtä lailla kuvaamaan näitä "kukkaiskalloja", jotka kynsilleni nyt askartelin. Ne liittyvät meksikolaiseen Kuolleiden Päivään, Día de los Muertos. Wikipediasta opin että tämän marraskuun alussa vietettävän juhlan oleellisia koristeluita ovat kukat, korut ja vainajan lempikaramellit. Juhlan symbolina toimii itseoikeutetusti pääkallo. Meidän kulttuurissa moni saattaa pitää moista symbolia synkkänä, mutta meksikolaiset muistelevat vainajiaan hyvällä ja pääkallot koristellaan kauniisti! :)


Mun karkkikallo-kynsistä tuli omasta mielestäni hyvin veikeät, sillä jokaisella kynnellä komeilee totaalisen omannäköisensä kallo. Mieleeni tuli myös ajatus että  olisipa coolia päällystää tuo vaalea kallo-osio pimeässä hohtavalla lakalla (jos sellaista olisi) ja tarkastella näitä kynsiä pimeässä! Ehkäpä marraskuun alussa, kun on oikea ajankohta ja sopivan pimeääkin, voisi taas palata tähän aiheeseen... ;)

Mustia viivoja olen vedellyt tutisevalla vasurilla ja hieman vakaammalla oikealla kädellä tuolla Technicin mustalla Art linerilla(*), jonka sain viikko sitten miitissä. Oikein ihanan pigmenttistä tavaraa, mutta miksi noissa Art linereissa pitää aina niin hirmu pitkiä ne sudin karvat?! Muovinen varsi saisi minun mielestäni olla pitempi ja sen päässä sitten mieluummin lyhytkarvainen suti. Luulen että sillä olisi helpompi tehdä tarkkoja viivoja, kun karvat eivät joustaisi liikaa esimerkiksi kaartuvaa viivaa taiteillessa...

Make Up Storen Swarovski Crystals for decoration of nails.

Oikean etusormen kallon silmiksi laitoin pienet siniset kristallihelyt (nuo erisuuntaan harottavat oudonnäköiset silmät), joita sain siskoltani synttärilahjaksi somassa Make Up Storen boksissa. Nyt mulle vasta paljastui, kun pudottelin timangeja purkista kämmennelleni useammankin että noita pieniä sinisiä helyjä oli eri kokoisia! Ja vaikka valitsin kynnelle pienimmät "timangit" niin silti ne olivat aika hämmentävät tapaukset asetella ja yrittää upottaa pariin paksuun Seche Vite kerrokseen. En tiedä miten näitä pikku timsuja voisi jatkossa käyttää parhaiten...?

4 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Omaperäiset ja hienot kyllä! :)

E-S kirjoitti...

Voi kiitoksia, Sissi! =)

SaraGalaxyy kirjoitti...

Oiiii, tosi kivat! :)

E-S kirjoitti...

Kiitos myös Sara! Mieltä lämmittää positiivinen palaute erityisesti tällaisista lakkauksista joissa oma kädenjälki kirjaimellisesti näkyy. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...