16. syyskuuta 2013

Wrapper's Delight on arvottu

Rumpujen pärinää... Blogin 100 google-lukijan rajapyykki tuli ohitettua miltei pari viikkoa sitten, 1-vuotissynttäreitä juhlittiin viime viikolla, ja näiden kahden virstanpylvään kunniaksi arvontaan laittamani KBShimmerin lakka on nyt saamassa uuden kodin. Voittaja on lopultakin arvottu...

Ja voittaja on eekku! Onnea - sulle on laitettu sähköpostia =)

Arvonnan suoritin random.org-sivustolla, johon tutustuin nyt ensi kertaa ja jonka käyttäminen oli varsin helppoa. Tein aluksi sivustolle saavuttuani pari kokeilua automaatin valmiiksi antamilla luvuilla 1-100 todetakseni vain kuinka homma toimii. Sen jälkeen listasin arvontapostaukseen tulleiden kommenttien perusteella kunkin saamat arvat excel-taulukkoon. Tarkennettakoon vielä että 2 arpaa sai todellakin antamalla vaikka parillakin sanalla kommenttia blogistani yleisesti - kuten olin ohjeistanut. Hyväksyin myös yhden Bloglovinin kautta blogiani lukevan osallistujan kommentin, koska en ollut sitä suoranaisesti rajannut uloskaan, ja kommentti oli mielestäni hyvin perusteltu.


Tosi mukavaa että osallistuitte sankoin joukoin pikku arvontaani, ja lämmin erityiskiitos vielä kaikille palautetta antaneille! Paljon oli sellaista palautetta että hymyssä suin lueskelin vain... :) Lisäksi oli hyvää, asiallista palautetta banneristani, joka vaatimattomuudellaan hukkuu taustaan, eikä oikein säväytä. Se ei kieltämättä ole visuaalisesti omasta mielestänikään häävi, mutta se tulee automaattisesti tämä netistä poimitun layoutin mukana, joka muutoin sattuu kovasti miellyttämään itseäni. En usko että tällaiseen valmiiksi koodattuun pohjaan pystyy muuttamaan banneria, vai tietääkö joku paremmin..? Jos taas uudistan koko ulkoasun saadakseni hienommalle bannerille tilaa, niin ehkä joku muu alue blogissani kärsii ...we'll see - saatanhan silti tehdä joskus vielä senkin! ;)

Kovasti minua ilahdutti myös pyyntö tehdä tutoriaali fishtail-kynsistäni blogiin. Piti ihan tarkistaa kommentin luettuani että kenenkäs blogissa minä oikein olenkaan kun vallan tutoriaalia pyydetään, ja toden totta - omassani. Olen erittäin otettu tästä pyynnöstä ja laitan asian hautumaan... :)

Poistan osallistumiskommentit pikapuoliin, jotta sähköpostiosoitteet eivät jää suotta roikkumaan verkkoon, mutta vähän harmittaa poistaa samalla kaikki kivat kommentit... Täytyy ensin kerätä ne nyt vielä jonnekin talteen!

3 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Suuret kiitokset ja sähköpostiin vastattu =)

Mimosa kirjoitti...

Eihän siun oo pakko niitä kommentteja poistaa :) Piilotat ne vain siitä kyseisestä postauksesta. Näet ne sitten sieltä, mihin muutkin kommentit tulee, kun selaa vaan tarpeeksi paljon taaksepäin.

E-S kirjoitti...

eekku: Eipä kestä, palkinto taisi ainakin osua yhdelle pitkäaikaisimmista lukijoista - jos en aivan väärin muista. ;)

Mimosa: Oooi, kiitti vinkistä, mitään tollaista en oo ennen tajunnutkaan! Täytyypä tutkia asia. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...