10. syyskuuta 2013

Gouda Goudan kultainen syksy

Syksy on nyt toden totta langennut päällemme, ja mun toinen viime viikonlopun lakkauksistani oli ensimmäinen tunnelmaltaan syksyinen tänä vuonna. Tartuin OPI:n Gouda Gouda Two Shoes lakkaan jokseenkin siinä uskossa että tämän yhden kokeilun jälkeen voisin luopua siitä. Olin nimittäin jo hetken aikaa ihmetellyt että mitäs tuo kohtalaisen mitäänsanomattoman värinen lakka oikein tekikään Helmerissäni... Noh, sehän selvisi heti kun lakkasin sillä kynteni: se on alkusyksyn kuningatar, jonka kuuluu asua Helmerissäni. Mikä lämminverinen kaunotar!

Vaikka tämä lakka kuuluukin viime vuoden Holland -kokoelmaan, niin mulle tulee jostain syystä mieleen tämän sävystä Espanjan Barcelona ja punaruskeaksi paahtunut lempeä hiekka:


Mulla onkin ilmeisesti ollut kaikki viisaus hallussani sillä hetkellä kun olen tajunnut tämän lakan, tykkään siitä niin kovasti Se tulee ehdottomasti jäämään minulle! Mielestäni en pilannut kaunista lakkausta kruunattuani sen kullankimalteisella A-Englandin She Walks In Beautylla. (Ja jos joku huomaa kummastella nimettömän tummempia rantuja, niin piti kokeilla miten paljon tummempi OPI:n I Knead Sour-Dough oikein on...)


3 kommenttia:

Fani kirjoitti...

Oikeen nätit kynnet! :)

Anni kirjoitti...

Gouda Goudan kotiutin viime keväänä ja se on ihana♥ Oikein nätit kynnet nämä, pitäs itekki taas lakkailla tolla lakalla! :)

E-S kirjoitti...

Kiitos, Fani! :)

Anni: Kiitoksia, nyt ois kyllä vuodenajan puolesta mitä otollisimmat hetket kaivaa ko. lakka esiin taas.. :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...