21. syyskuuta 2013

MoYou - laatta ensitestissä

Tunnustan viehättyväni kynsien koristeluun liittyvistä uutuuksista usein helposti - ainakin jos kyseessä on lakat tai leimauslaatat.. Ja MoYoun supersuloisia leimauslaattoja mun oli yksinkertaisesti pakko tilata heti kun niitä näin. Malttamattomuuteni kostautui vain siten että tilauksen jo tehtyäni törmäsin alennuskoodeihinkin kyseiselle sivustolle, mutta ei auttanut itku... nopeudesta ei ole aina etua näissä toimissa. Tilasin 3 erilaista laattaa ja ehdin säikähtää saadessani niistä tällä viikolla vain 2. Viestittelin asiasta salamannopeasti myyjälle, ja sain miltei yhtä nopeasti vastauksenkin että he olivat halunneet postittaa mulle samantien ne laatat joita oli heti varastossa, mutta yksi laatta tulee myöhemmin kun he saavat niitä lisää. Selvä pyy, sittenhän se olikin oikein kilttiä! :)

Laattojen toimivuutta testasin samana iltana saatuani ne. Ensimmäisenä kokeiluun pääsi Pro Plate 06:

Eikös olekin kivoja kuvioita?! Valitsin ensimmäisenä kynsille tuon "villapaitakuvion" - en tiedä olisikohan sillä jokin parempikin nimi... Olkoot villapaitakuvio! Ensin lakkasin kynnet Essien vaaleanvihreällä Turquiose & Caicosilla, joka oli ensi kerroksella melko läpikuultava, mutta peitti kyllä myöhemmin. Leimat tein Essien tummanvihreällä Going Incognito -lakalla, joka kuuluu tuoreimpiin tulokkaisiini.


Kyllähän tuo Pro Plate 06:n yksityiskohtaisen tarkka kuvio nousi kynsilleni kohtalaisen kivasti! Kauemmalta etäisyydeltä katsottuna kynnet näyttää tietysti ainoastaan vihreän värisiltä, mutta läheltä katsoen kuvioinnin erottaa oikein hyvin. :D

6 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kivat kynnet

Sissi kirjoitti...

Minkä kokoisia nuo kuviot on? On kyllä hauskoja!

Sissi kirjoitti...

Niin ja vielä: mistä semmoisen alekoodin saisi? :D

E-S kirjoitti...

Kiitos, eekku!

Sissi: Näissä mun laatoissa kuviot on kooltaan 1,5*2,1cm. Mutta MoYoun sivulla löytyy näiden kanssa sekaisin myös vastaavan kokoisia laattoja, joissa on kolme riviä kuvioita niin ne on luonnollisesti sitten pienempiä. Alekoodi on tullut vastaan ainakin Shinyn blogissa tovi sitten! :)

Dimavarien kirjoitti...

Toi onkin paljon kiltimpää, itse joutu ku tilas elokuun puolellla ootteleen aika monta viikkoa.

Tosi kivat kynnet, kuviosta enemmin tulee mieleen joku intiaanikangas, huopa, mikälie. :D

E-S kirjoitti...

Dimavarien: Ne on sit vissiin siellä ottanut opikseen - varsinkin jos välillä on pitkiä odotusaikoja niin onhan tuo kivempi että edes osa laatoista tulee aiemmin!

Kiitos. Joo, joku intiaaniprinttihän tuo todellakin vois ollakin.. :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...