5. syyskuuta 2013

Fishtail-kynnet ja 100 lukijaa!

Paa ra-pa pam-PAM... ♫ ♪ Blogillani on nyt 100 lukijaa Google-raadissa - wau! Tämä maaginen lukijamäärä on varmasti tullut täyteen eilen, sillä olen viime aikoina silloin tällöin hieman kyttäillyt lukijoiden ilmaantumista - tunnustan. :)

Tässä juhlahumussa esittelen ensimmäiset tekemäni fishtail-kynnet, jotka kuulemma heti Alcatrazin jälkeen näyttivät bf:n silmään turhan levottomilta mutta itse tykkäsin tekemistäni:


Pinkki lakka on China Glazen 100 Proof Pink, kultainen saman merkin Passion ja turkoosi Flormarin matte 05. Hauska efekti syntyi pinkin lakan keskinkertaisesta peittävyydestä Flormarin päällä, jolloin tähän kalanruotoon tuli sitten myös lilaa sävyä.Katsoin ennen aloittamista Miss Jen Fabulousin tuto-videon Youtubesta, minkä jälkeen tekeminen oli vähintäänkin helppoa. Lopputulos on sen verran kiva että kokeilen ehdottomasti joku kerta uudestaan - eri väreillä vain. :)

Ai niin - piti sanomani vielä että koska olen niiin iloinen teistä, ihanat blogini seurailijat, ajattelin arpoa yhden käyttämättömän KBShimmerin Wrappers Delightin jollekin teistä. :) Ensimmäistä kertaa tilatessani kyseisiä indie-lakkoja viime vuonna oli Harlowin varasto melkein tyhjillään kaikesta kivasta, mutta sieltä löytyi juuri se mitä halusinkin eli tuota talvikokoelman 2012 Wrappers Delightia! Koska ajattelin tuon KBShimmer-ostotilaisuuteni olevan ainutlaatuinen, niin tilasin Wrappereita varuilta 2 kappaletta... :D Loppu onkin legendaa. Mutta nyt tämä vielä iskemätön kappale lähtisi mielellään sitä kaipaavaan uuteen kotiin!


Osallistumisaika on postauksen julkaisusta eteenpäin aina 13.9. klo 23:59 asti. Arvontapalkinnon postitan vain Suomeen. Arvon lakan niiden nykyisten Google-raadissa näkyvien lukijoiden kesken, jotka haluavat osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen ja mainitsemalla sähköpostiosoitteensa (=1 arpa). Toisen arvan saa halutessaan antamalla jotakin palautetta blogiani koskien. Yhden arvan pystyy myös menettämään mainostamalla arvontaa jossakin, se on nimittäin täysin turhaa; tätä blogia on turha liittyä seuraamaan siinä toivossa että täällä olisi arpajaisia tiuhempaankin. ;D Onnea matkaan osallistujille, ja kaikille iso kiitos siitä että olette jaksaneet kiinnostua lakkahullutteluistani!

22 kommenttia:

SaraGalaxyy kirjoitti...

Paljon onnea täydestä sadasta! :)

Ihanat kynnet ja vielä ihanampi lakka arvonnassa, osallitun toki yhdellä arvalla! :)

<3:Sara (cupcakezblogi@gmail.com)

Miracle kirjoitti...

Onnea sadasta lukijasta! :) Nätit fishtailit, pitääkin lisätä omalle listalle kun en ole näitä(kään) vielä ehtinyt toteuttaa. Hmm, palautetta, tykkään blogistasi ja sen värimaailmasta, se on hillitty mutta silti odella nätti. Nimimerkki Miracle osallistuu kahdella arvalla ja meilihän on mira.engman (@) gmail.com

Sannu kirjoitti...

Onnituksia täydestä sadasta, olet ne ansainnut ^_^.
mysannails(a)gmail.com

rose86 kirjoitti...

Ooi, onnea! nimimerkki rose86 osallistuu!
Mulla on ens viikolla synttärit, suosiskohan onnetar sen kunniaksi.. :D
kynsinauhatanssi@suomi24.fi

Eve kirjoitti...

Onnea hirmuisesti! :3 <3

Ihanaa blogia pidät! Makuasioista ei voi (eikä tarviikaan) kiistellä mutta pikkuriikkinen palaute; Blogin nimi ja esittely-teksti häviää värinsä puolesta jonkin verran taustaan (tai sitten mun pitäis vaan kiltisti käydä optikolla xP )

Osallistutaan nimimerkillä Eve ja osoitteella kielletty.hedelma.84@gmail.com

eekku kirjoitti...

ihanat kynnet ja onnea lukijamäärän saavutuksesta.Osallistun arvontaan 1arpa
eekku80@netti.fi

Sissi kirjoitti...

Onnittelut satasesta! Onpa ollut mukava tutustua ja tykkäilen kovasti blogistasi ja siitä, että löytyy muitakin indie-hörhöilijöitä:D

Fishtailia en ole uskaltanut ite kokeilla kuin tikulle mutta kivalta näyttää kun olet jaksanut tehdä kaikkiin kynsiin:)

betternailday(a)gmail.com

Lunalii kirjoitti...

Onnea lukijoista! Yhdellä arvalla mukana nimellä Lunalii / korukynsilla (at) gmail piste com.

Liisa kirjoitti...

Uuu, satanen lasissa! :) Yksi arpa, nimellä Enye / kuusisto.liisa(at)gmail.com

Janita kirjoitti...

Onnittelut lukijoiden määrästä! :))

Tykkään blogistasi paljon. Kuvat ovat mukavan kokoisia ja laatuisia. Tuo banneri on vain hieman vaikeasti luettavissa, mutta muuten oikein kivan näköinen.

jansku / jansku410@hotmail.com

Ine kirjoitti...

Oih, kiva arvonta ^^ Meilini on ine_91@msn.com

Masa kirjoitti...

Itsehän en bloggerin lukijajuttua käytä, mutta bloglovinin kautta olen ahkerasti seuraillut. En siis tiedä olenko hyväksytty tähän arvontaan mutta osallistumpa silti! :D

coammber@gmail.com

tanza kirjoitti...

Onnea 100-lukijan johdosta :) seurailen blogia nimellä tanza ja sähköpostini on tanja_mona@hotmail.com
Eli yhdellä arvalla mukana! (:

Kaisa kirjoitti...

Onnea, onnea, onnea vaan! =)

Olisi kiva saada myös sulta tuto näihin kynsiin! Nimim.En vaan osaa :D

kaisan.postit(a)gmail.com

Fani kirjoitti...

Onnea lukijoista! Mukana ollaan arvonnassa fanny-91@windowslive.com.

Tykkään paljon blogistasi. Varsinki isooooot ostospostaukset on mun mieleen. Niitä on aina niin kiva lueskella :) kynnet on upeita, niin kuin myös nämäkin kynnet ♡

meri kirjoitti...

Mun piti tulla tänne erikseen ilmoittamaan että vastasin sun kommentteihisi :D Kun en muistanut laittaa niitä vastauksina, niin ne ei varmaan näy sulle erikseen...
Ja onnea sadasta lukijasta!!! :) Eikä nuo kynnet ole levottomat, ihanan villit vaan :D

Annie kirjoitti...

Onnea sadan lukijan johdosta! :) Tykkään blogistasi kovasti, viime aikoina varsinkin kokoelman esittelyt ja ostopostaukset on olleet mielenkiintosia lukea ja niistä on saanut tietysti myös uusia himotuksen kohteita.. :D Sun koristeluja on aina myös kiva katsella, vaikka toki tykkään myös "pelkistä" swatch kuvista. :)

Fishtailit on vielä mulla kokeilematta, voi olla että ovat sitä vielä pitkään, en nimittäin usko että saisin näin siistiä jälkeä aikaan, varsinkaan jokaiseen kynteen!

polishthis@gmail.com

E-S kirjoitti...

En nyt vastaile erikseen osallistumiskommentteihin, mutta kiva kun olette ottaneet osaa sankoin joukoin - palautteet erityisesti lämmittävät mieltä! Myös postauksen fishtailit ovat kiitollisia kehuista :D

Ja meri: bongattu on! :)

Riikka / LA LA LAND kirjoitti...

Onnea 100 lukijasta! :)

Lueskelen nimellä Riikka / LA LA LAND ja säpo on (vanha tuttu :D) riikkalala@gmail.com

Tykkäilen ostospostauksista (vaikka ne yleensä aiheuttaa rahanmenoa...) ja tekemistäsi kynsistä on jäänyt mieleen unisiepparit, ne vaan oli niin upeat!
Taisin silloin kommentoida että on pakko testata itsekin ja arvaa olenko "kerennyt"? :D

Pihla kirjoitti...

Huh mitä kynsiä! Kumpa osaisi itsekin tehdä, mutta eiköhän kompastuskivenä toimi itseni kohdalla jo se, etten todellakaan malta koskaan antaa lakkojen kuivua rauhassa ja kaikenlisäksi vihaan vielä niiden poistamistakin! :D

pihlaiida@gmail.com

Bambi kirjoitti...

Joo, mä tahdon osallistua! Onnea satasesta!

Blogista en osaa mitään nasevaa palautetta antaa, sillä musta tää on hyvä just tällaisenaan. Sopivassa suhteessa kaikkea ja oma persoona tulee hyvin esiin. Keep up the good work!

Eli yhdellä arvalla mukana ja spostina toimii lifeofbambi@gmail.com

DJ Gemma kirjoitti...

Onnea sadan rikkomisesta! Kivoja on olleet erityisesti lakkojen esittelyt. <3

gemma_hall ät netti.fi

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...