3. syyskuuta 2013

Minun Flormarini ja Wet n Wildini

Katsellaanpa jälleen lakkakokoelmani puteleita, tällä kertaa niitä edullisimpia yksilöitä sieltä - nimittäin Flormareja ja Wet n Wildeja. Ostoksina ne ovat olleet jokaikinen oikein viisaan harkinnan tuloksia kivijalkakaupoissa, kun olen paikan päällä puntaroinut sävyvalikoimien äärellä mikä milloinkin olisi se paras ja tarpeellisin hankinta... Voin kyllä todeta että olisin tämänhetkiseen lakkakokoelmaani aivan tyytyväinen vaikka en omistaisi yhtäkään tämän postauksen lakoista, mutta toisaalta kuitenkin tästäkin joukosta on löytynyt tikuille swatchattaessa oikeita aarteita! ;)

Ensimmäisenä vuoron saa Flormar, jonka kolmen valokuvan armeijasta silti jäi puuttumaan 3 tuoreinta tulokastani: Wet Look 10, Light Summer 04 ja Matte 05, jotka näkyivät toki aiemmin (viimeisimmässä massiivisessa ostopostauksessa).


U34, U29, U05 ja 814.
Nämä Tarjoustalosta matkaan tarttuneet pitkäkorkkiset pirulaiset ovat siitä tylsiä etteivät ne mahdu olla pystyssä Helmerissäni, mutta muuten nämä kaikki neljä lakkaa näyttävät kyllä swatch-tikuilla erittäin hyviltä. Sikäli on siis sääli etteivät ne olleet päässeet vielä kynsille asti...


434, 437, 448, JG453 ja 449.
Yllä olevasta viisikosta olen aikoinaan käyttänyt muutamaa lakkaa vesimarmoroinnissa, mikä lakkojen puolesta sujui todella mallikkaasti - muuten ei niinkään... Nämä ovat kaikki viisi myös mielestäni ihan hyviä ja pigmenttisen oloisia lakkoja.

DC02, DC01, DC06 ja N003.
DuoChromeista (siis jopa Flormarin!) kohistiin viime vuoden lopulla niin paljon että minäkin hommasin niitä 3. Ja jollain ohikulkumatkalla on sitten mukaani tahtonut myös tuollainen merkin neon-lakkakin. :)

No entäpä sitten Wet n Wildit - merkki jota olen ostellut Seppälöistä aina yhden silloin ja toisen tällöin:
 
Milk, Heatwave ja I Red A Good Book.
Milk lakka taitaa löytyä blogin ihkaensimmäisestä postauksesta ja kyseinen lakka ei ole tätä nykyä mikään mielikkini, toisin kuin Heatwave joka on aivan mahtava korallinpunainen unelma!


Gray's Anatomy, Teal Of Fortune ja Party Of Five Glitters.
Yllä notkuu kolme kaverusta joita en taitaisi lähteä suosittelemaan kenellekään... Ainoa jota saattaisin ehkä suositella jollekulle on Teal Of Fortune, jonka huomasin olevan milteipä dupe Zoyan Charlalle! Laadussa voi olla toki jotain eroa.. ;)

Night Prowl, Bijou Blue, Sparked ja Wild Card.
"Joka toisella kuoppaa kaivaa - ja joka toiselle ei!" Näistä lakoista voisin kaivaa syvät montut Bijou Bluelle ja Wild Cardille, en tiedä kenen lakkataiteilijan mestariluomuksia ne mahtavat olla, mutta mulla niille ei ole sori vain mitään käyttöä! Night Prowl ja Sparked ovat kuitenkin ihan yllättävänkin mieluisia siihen nähden että kuuluvat samaan sukuun noiden kahden kammotuksen kanssa.

Hollywood Walk Of Fame ja Make Them Boys Go Loco.
Pahnan pohjimmaisina 2 Fergie-lakkaa, joista Hollywoodin tilasin jo alkuvuodesta Ebaysta (kun en arvannut näiden löytyvän myöhemmin Seppälästä). Pullo näyttää siltä että olisin käyttänyt lakkaa paljonkin mutta en ole. Huomasin että tähdet eivät nouse kovinkaan sankoin joukoin siveltimeen joten lakkasin joutessani pari mustaa pahvia tuolla kirkkaalla pohjalakalla jossa on pientä glitteriä mukana... Ajattelin että se mitä pulloon jää sen jälkeen olisi sitten vielä tiheämpitähtistä lakkaa... :D

Onko teillä Flormar tai Wet n Wild inhokkeja tai suosikkeja?

8 kommenttia:

June kirjoitti...

Kiva kun esittelet näitä vähän halvempienkin merkkien lakkoja :) Mä tykkään suurimmasta osasta Flormarin lakoista mikä ei ole varmaan jäänyt kellekkään epäselväksi, niissä on vaan niin kivoja värejä ja hinta on sopiva :) Ootko muuten missä törmännyt noihin matte-lakkoihin?

Wet n Wildistä taas en oikein tiedä mitä ajattelisin.. Ne sudit on ihan liian isoja mun kynsille ainakin Megalasteissa ja Fergieissä. Joistain merkin lakoista nyt näkee ihan selvästi pullossakin että ovat ihan kuraa, mutta mulla on positiivisia kokemuksia niistä lakoista mitä olen itse hankkinut :) Niin ja on ne aika kalliitakin normihinnalla mun mielestä, ottaen huomioon mitä melkein samalla hinnalla saa ebaysta... :D

eekku kirjoitti...

Kivoja lakkoja ja ite tykkään myös flormar lakoista joita onkin aika paljon kertyny =)

Jenni kirjoitti...

Multa löytyy tooooosi monta flormaria ja just noina pitkä korkkisina. Siks en viitsi helmeriä edes hankkia kun noita on sen verran monta. :D Oliskohan ollu joku jysk tms. millä oli lipasto mihin nuo pitkäkorkkiset mahtu pystyyn ja luultavasti semmonen kotiutuu jossain vaiheessa. =)

Megalasteistä mulla on vain tuo Milk, mikä sopii tosi hyvin ranskiksen pohjaksi. Muutama muu niistä pitäis mennä vielä kotuttamaan kun on yhdessä Seppälässä Porissa loppuunmyynti. :D

Onneksi en oo ostanut tota Gray's Anatomya, kun monella siitä huonoa sanottavaa.. Tosi kiva kun postailit näistä halvemmistakin lakoista ! =)

Sissi kirjoitti...

Jostain syystä nää ei aiheuta ollenkaa samanlaista ostoimpulssia kuin moni muu esittelemäsi lakka:) Oon kokonaan lakannut ostamasta näitä kun tiedän, että ne vaan jää käyttämättä multa, on niin paljon kiinnostavampia tarjokkaita ja aikaa ja lakkausintoa rajallisesti.

E-S kirjoitti...

June: Kiva jos tykkäsit - näitä "halpiksia" oli hauska esitelläkin! Flormarin Matte -lakkani löysin Kampin Beautybrands&co liikkeestä, joka lopetti toimintansa kuun vaihteessa kuulemani mukaan... :/ Mua noissa Wettiksen Megalasteissa ei oo haitannut sudin leveys kun ovat olleet kuitenkin sen verran kiinteää kamaa etteivät ole valuneet kynsinauhoille. :)

eekku: Kiva kuulla, juu Flormarista taitaa moni ihan tykätä - ei ne hullumpia olekaan!

Jenni: Mukavaa että tykkäsit postauksesta. Juu, pitkät korkit on ehkä monelle hankala säilytyksessä, mutta sikäli hyvä jos sulla ei vielä ollut Helmeriä niin pystyy valita jonkun käypäsemmän. Kun hommaat laatikostosi niin esittelehän blogissa!

Sissi: Ymmärrän hyvin! Näiden merkitys lienee itsellenikin ainoastaan se että joskus on ihan pakko päästä kaupan hyllyille hiplaamaan lakkoja ja valikoimaan... Jos voisin vastaavasti ostaa kaupassa KBShimmerit ja OPI:t niin ei tarvitsisi ostella enää yhtäkään Wet n Wildia. :D

Fani kirjoitti...

Mä oon koittanu karsia mun flormareita ja wet n wildeja, mutta muutama lakka on ollu pakko jättää :)

Anonyymi kirjoitti...

Onko tossa Hollywood Walk Of Famessa kenties jäänyt lakkaa/glittereitä kierteisiin, jos on vajunut itsekseen?

E-S kirjoitti...

Fani: Niissäkin merkeissä on omat helmensä... :)

Anonyymi: En siis ole käyttänyt kynsille sitä, mutta lakkasin pahvia sen pelkällä kirkkaalla lakalla saadakseni jäljelle jäävästä lakasta entistä tähtipitoisemman... :D Eli ei ole vajunut itsestään.

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...