27. syyskuuta 2013

Kulta- ja hopeahippuja punaviinissä

Nyt luodaan pikainen katselmus mun tämän viikon vapaapäiväin kynsiin, jotka valitettavasti menivät jo - sekä vapaat että kynnet. Viikonloppu tahkotaankin sitten taas rahaa tulevia lakkatilauksia varten... :)

Tumma viininpunainen lakka on China Glazen tämän syksyn Autumn Nights kokoelmasta Don't Make Me Wine, joka ilahdutti mua sekä sävyn että hauskan nimensä takia. Levitettävyys ei ehkä ollut helpointa mahdollista koska tumman, nopeasti kuivuvan lakan kohdalla virheliikkeeni sutimisessa tulivat kyllä heti näkösälle. Lopputulos oli kuitenkin ihan jees laitettuani 3 kerrosta, sillä halusin täysin läpikuultamattoman tuloksen.


Koristelulakkana käytin Llarowelta tilaamaani Wing Dustin Gilty Pleasuresia, jossa on ihania kulta- ja hopealastuja sekä satunnaisesti sinisenä näkyviä läpikuultavia flakiesejä. Ihana lakka! Ehkä tämän lakan myötä en tarvitse himoita lainkaan enää OPI:n The Man The Golden Gunia tai sitä upouutta hopeista versiotakaan...

4 kommenttia:

June kirjoitti...

Kauniit kynnet :) Munkin tekisi niin mieli ostaa joku kulta- tai hopeahippulakka mutta en ole vielä osannut päättää kumman ostaisin kun ei molempiakaan viitsi hankkia :D Tämä lakka olisi aika hyvä kompromissi.. :)

Fani kirjoitti...

Oi vitsi, toi kultahippu lakka! Ja china glaze on myös upea! :)

Bambi kirjoitti...

Mä vähän himoilen sitä OPI:n hopealakkaa, ja nää kuvat tästä lakasta ei ehkä yhtään auta tilannetta :D

E-S kirjoitti...

June: Kiitti! Tämä lakka on ainakin edullisempi vaihtoehto... Mua on kyllä myös ne OPI:t houkutelleet, mutta jospa sitä osaisi malttaa mielensä.

Fani: No eikö vain?! Ja mikä mainio kombo ;)

Bambi: Se on kieltämättä todella houkutteleva tapaus, joka on vastikään esiintynyt monessa blogissakin - on tullut myös mun sitä ihastelua...

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...