19. syyskuuta 2013

Sesongin hitti: matta-glitter

Matattu glitter tuntuu olevan tämän syksyn ehdoton muoti-juttu lakkarintamalla - sellaisen käsityksen minä olen ainakin saanut viime aikoina blogeja selaillessani. Kannankin nyt korteni kekoon tämän villityksen suhteen näillä kynsillä, jotka tekaisin viime viikonloppuna:


Pohjalla on Cult Nailsin My Kind Of Cool Aid; tuon merkin lakat ovat aivan mahtavaa kamaa mun kokemusten perusteella, ja kyseinen lakka on myös erityisen kaunis sävyltänsä! Laitoin joka kynnelle lisäksi vähän KBShimmerin 5-vuotis-glitter-juhlalakkaa Would Jubilee it? Ja koska meikäläisellä tunnetusti menee usein överiksi näissä lakkuupuuhissa, niinpä aloin nytkin vielä leimaamaan China Glazen Harmonylla ristikkoa, joka peittää alleen kaiken muun... Voi voi. Huomatkaa kuitenkin viisauteni: tajusin lopettaa ajoissa ja leimasin ainoastaan molempien käsien keskareihin tuon raisun risuaidan! :)

3 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Söpöt kynnet

Papu kirjoitti...

Kauniit! Hyvä kun leima on vain yhdessä, pääsee tuo harmaa ja glitter paremmin oikeuksiinsa :)

E-S kirjoitti...

eekku: thanks!!

Papu: Kiitän. Minusta loppujen lopuksi tuo yksikin sekavasti leimattu kynsi oli vähän liikaa, mutta näköjään se menetteli sen verran että annoin olla... :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...