2. tammikuuta 2013

Vihdoinkin - Nailsupplies!

Tänään päättyi onnellisesti eräs odotus - nimittäin postiluukkuun kolahti jo 30.11. viime vuonna tilaamani Nailsupplies-paketti, josta muistin kaiken aikaa erityisesti OPI:n Golden Eyen ja Essien Matte About Youn. Ne olivat tilauksen tärkeimmät tapaukset mutta toki myös esimerkiksi Color Clubin Space Case oli pitkään harkittu ja antaumuksella valittu yksilö. Kaiken kaikkiaan olen erittäin huojentunut saatuani vihdoinkin paketin, josta olin jo henkisesti valmistautunut luopumaankin. Facebookissa on käynyt ilmi että myös monen muun lakkaintoilijan Nailsupplies -paketit ovat olleet luvattoman pitkään teillä tietämättömillä... Mistähän se on oikein kiikastanut, kun monet muut eri firmojen paketit ovat silti tulleet hyvinkin nopeasti?!

Tässä nyt sitten yhteiskuvissa uudet tulokkaani:

Color Club: Untamed Luxury, Space Case, Foil me once.
Seche Restore, Essie Matte About You ja She's picture perfect.
Orly Lemonade, China Glaze Rare & radiant, OPI Golden eye.
Kaikki ovat ihastuttavia! Tuo Untamed Luxury nyt vähän hätkähdytti että tulikos mulla tilattua dupe China Glazen Atlantiksesta, jonka tilasin hieman aiemmin. Melko samanlaisia ovat pullossa; China Glazessa ehkä aavistuksen enemmän hopeaglittereitä. Molemmat ovat kuitenkin hyvin vihreitä - Untamed Luxuryn swatcheista olin saanut käsityksen turkoosimmasta sävystä... No, testataanpa vielä myöhemmin!

5 kommenttia:

Lila Lakka kirjoitti...

Hassuinta on se, että joulun alla NS:lta tilaamani "riskipaketti" tuli eilen, mutta 9.12. tilattu ei näy eikä kuulu.
Hyvä, jos ne rupee sieltä pikkuhiljaa tippumaan, kunhan vaan eivät jää tulliin. =)

eekku kirjoitti...

ihania ostoksia

Lila Lakka kirjoitti...

Ja tänään tulla tupsahti 9.12. tilattu paketti.
Kaikki pienokaiset turvallisesti kotona.
Mulle tuli kans Golden Eye, ja muutama muu ihanuus. =)
Kiva, kun löysit mut! Ja tervetuloa lukijaksi. =D

E-S kirjoitti...

Tullilla vois olla joku infosivu, jossa saisivat tiedottaa tukoksista ja sen sellaisista. Vähän niinkuin hälytystehtäväilmoitukset olen joskus bongannut netistä kerrottavan julki niin miksei tullin salojakin voisi vähän informoida tarkemmin..?

E-S kirjoitti...

Hyvä niin! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...