20. tammikuuta 2013

Uutuuksia ja lakkasekoitteluja

Blogin puolella on hurahtanut muutama päivä hiljaisuudessa, sillä olin yövuoroissa. Mutta niiden päätyttyä tänään on nyt taas aikaa ja ajatuksia kynsipuuhille!

Mulle on tällä hetkellä tulossa 3 lakkatilausta, joten päätin että mun on pakko raaskia luopua joistain lakoista, kun voin hyvällä omatunnolla haalia uusiakin. Onneksi naamakirjasta löytyy aktiivinen Kynsikoristekirppis, josta olen itsekin pari kertaa ostellut lakkoja (- jotenkin se ostaminen näyttää sujuvan aina helpommin). Ja nyt tänään sain aikaiseksi laitettua sinne jopa noin 10 lakkaa myyntiin. Hyvä minä, se oli päivän ekoteko - ehkä jopa koko viikon!

Kävin muutama päivä sitten Jumbon Seppälässä, jossa mulle kävi näin:

Night Prowl, Ebony hates Chris ja Sparked.
Hirmu hyviä ostoksia kaikki! Hyvä musta lakka oli hakusessa ja päätin antaa mahdollisuuden tuolle Wet n Wildin Ebonylle, jota olin jossain lukenut kehuttavan. Hilelakat ovat muuten vain aina mieleeni joten siitä syystä otin vielä nuo kaksi muuta lakkaa jotka näyttävät, by the way, herkullisilta swatchattuani ne jo kiekolle. :)

Kynsilakkaharrastajien ikuisuuskysymyksiä tuntuu olevan hyvän mustan sekä valkoisen lakan löytäminen. Näin on minullakin. Uusi ostokseni Ebony hates Chris on nyt tullut taloon ratkaistakseen tämän mustan lakan ongelman, mutta entäs sitten se valkoinen?! Se se vasta ongelma tuntuu olevankin... Laatikoistani löytyy kaksi valkoista kynsilakkaa; hulvattoman erilaiset Color Clubin French tip ja Wet n Wildin Break the Ice. Ensin mainittu on koostumukseltaan tönkköä liisteriä, mutta plussapuolena mainittakoon että ehdottoman peittävää. Toisena mainittu puolestaan on shimmerin hohtoista lirua, joka kaikessa luiruudessaan ole lakkana yhtään kiinnostava.


Päätin siis nokkelana tehdä näistä lakoista toistensa parhaat ystävät, jotka peittäisivät toistensa vajavaisuuksia. Color Clubia olinkin jo aiemmin ohentanut muutamalla tipalla Seche Restorea, mutta se ei poistanut tönkköyttä. Aloitin valkoisten sekoittelun laittamalla French tipin sekaan myös noin 10 tippaa Break the Icea toivoen notkeampaa koostumusta. Ja sitten päinvastoin.

Tänään itse asiassa lakkailin kynsiä ja "notkistettu" French Tip pääsi oikein tulikokeeseen. Se oli ehkä nyt koostumukseltaan hitusen askeleen aiempaa parempaa, mutta joudun todennäköisesti jatkamaan sekoittelua.

Oletteko te sekoitelleet lakkoja keskenään ja minkälaisin tuloksin? (Se on oikeastaan aika hauskaa, mutta lakan originellius tietenkin häviää ja siitä tulee kai heti jo franken -lakka - itse tehty sekoitus.)

7 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Mulla on itse asiassa tekeillä juuri blogimerkintä itse sekoitetusta lakasta :D En vain ole ehtinyt saada sitä vielä valmiiksi vaan se on vasta luonnoksissa. Haastavaa puuhaa, ainakin jos suunnitelmissa on ihan tietty sävy!

Lunalii kirjoitti...

Mä olen ainakin kehunut tuota Ebonya maasta taivaisiin! Itse olen oman mustani löytänyt <3 Valkoinen sen sijaan...kokeilu jatkuu. Kerro, jos joku on ihan paras :D

Lila Lakka kirjoitti...

Sulle ois muutamia kyssäreitä:
http://lilaalakkaa.blogspot.fi/2013/01/tuplasti-haastetta.html
=)

E-S kirjoitti...

Odotan mielenkiinnolla postaustasi! Mä oon viime aikoina äitynyt ajattelemaan paljon tätä miksausasiaa, kun ei ne valmiit putelit aina ole niin täydellisiä... että josko sitä voisi saada itsekin jotain parempaa aikaiseksi.. :)

E-S kirjoitti...

Hyvä ostos ilmiselvästi tämä Ebony siis! :)

Kerron kyllä jos hyvä valkoinen tulee vastaan.

E-S kirjoitti...

Jeee, kivaa! Mä oon jopa vähän odotellut että saanko mä tätä ympärillä pyörivää haastetta lainkaan joten kiitos vaan: vastaan kyllä haasteeseen. :)

Lila Lakka kirjoitti...

Jeeeeeeeee !!! =DDD

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...