21. tammikuuta 2013

Flirttipinkki

Mä oon kokenut vaaleanpunaisen värin kynsilakassa itselleni jotenkin haasteelliseksi. Tavallaan tykkään, mutta kaikista en sittenkään... Mulla on kuluvalla hetkellä kynsilläni varsinainen hot pink -lakka, ja voinkin todeta että neon-efekti taitaa toimia pinkin sävyissä mulle  - kuten tapahtui taannoin myös Nfu Oh FS12 :n kanssa. Ja nyt tämän hurmioefektin loi Color Clubin Space Case, jolla lakkasin kynteni eilen ekaa kertaa:


Space casen alla on aluslakan lisäksi CC:n valkoinen French Tip (jonka laimentamisesta viime postauksessa kertoilinkin). Jostain syystä halusin aloittaa tämänkertaiset lakkauspuuhat valkoisella - tietysti myös testatakseni French tipiä sekoittelujeni jälkeen..

Arvottuani mikä lakka valikoimistani kaipaisi kovasti valkoista alleen päädyin lopulta Space Caseen, joka oli käytössä aika vekkuli kaveri. Pullossa se näyttää erittäin hyvälle, mutta alkaessani levittelypuuhiin se olikin miltei yhtä jönkkiintynyttä kamaa kuin heimotoverinsa French tip. Argh! Ihme kyllä, tästäkin huolimatta onnistuin loihtimaan yllättävän siistin lopputuloksen. Enkä edes sotkenut lainkaan kynsinauhoja. Olin yllättynyt lopputuloksen hienoudesta, varsinkin kun lakan kanssa jouduin vähän taistella. Taltutin hieman tätä taistelukaveriani Seche Restorella, josta on muuten tullut viime aikoina ihan mun bestis.

 Kaksi kerrosta Space Casea ja sen päälle vielä Essencen Gel Look top coat, niin ávot; karkkikynnet ovat valmiit. Voi olla että joudun hommaamaan Color Clubin Starry Temptress -kokoelmasta pari muutakin lakkaa, sillä tämä vaaleanpunainen ainakin onnistuu saamaan oman katseeni osakseen tavan takaa.

Auringonvalossa...

Innostuin tänään auringonvalon lämmittäessä mieltäni räpsimään kymmenittäin kuviakin tästä lakkauksesta. Miltei piti iskeä kameralle silmääkin jo kuvaillessaan; se johtui varmaan tästä lakasta. ;)


10 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Uuu, ihana!

E-S kirjoitti...

Älä muuta virka! Se on. :)

June kirjoitti...

Starry Tempress lakat on kyllä tosi kivoja :) haluisin kovasti hankkia ne kaikki joskus.

Vanquish kirjoitti...

Nätti lakka :) Itse oon käyttänyt vain kerran tätä, ja Glitter Envy on odottanut testausta jo monta kuukautta :D Vaikka näitä oon ihaillutkin, omalla kohdalla ei toimi, että ne glitterit on siellä lakan sisällä :D

SaraGalaxyy kirjoitti...

Tää on niiiin mun yks lempparilakoista, vaikka onkin aika huono levittymään :)

eekku kirjoitti...

Kaunis lakka

E-S kirjoitti...

Ja minä heikko sielu laitoin jo pari muuta sarjan lakkaa tilaukseen... :)

E-S kirjoitti...

Koostumus oli kieltämättä jännä, tietyssä valossa glitterit näyttivät muuten niin heleän sävyn keskellä jopa vähän likaisilta. o_O

E-S kirjoitti...

Yhden virheen voi antaa anteeksi, kun hyviä ominaisuuksia on silmin nähden enemmän. ;)

E-S kirjoitti...

Kiitos :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...