5. tammikuuta 2013

Uusia lakkoja, OPI:a, Nubaria, ym.

Eilen oli aivan huippupäivä kynsilakkapostia ajatellen. Töistä kotiin tullessani laatikossa odotti sekä 11.12. tilattu Nailsupplies -paketti että 27.12. tilattu Harlow &Co -paketti!! Ja niitä auki repiessäni laukussani nököttivät lisäksi kaksi puolihintaista Make Up Storen kynsilakkaa, jotka nappasin Sokoksen alesta kotiinpaluumatkallani. Hih hiii! :D

Esittelen ensin Nailsupplies paketin sisällön. Tämä kyseinen tilaus syntyi halusta saada uusi DS Luxurious aiemmin postissa rikki menneen tilalle. Otinpa sille sitten muutaman muun DS-lakan sille turvaksi uuteen kuljetukseen. Paketista kuoriuduttuaan huomioni vei kuitenkin ehdottomasti DS Bold, joka on jo pullossa todella herkullisen näköinen!

OPI:n Designer Series lakat Luxurious, Bold ja Reflection.
Orlyn Rock the World, Hair Band (mini) ja OPI Nothin' Mousie 'bout It.
Sitten Harlow &con paketin sisälmyksiin... Ennen joulua saamani KBShimmerit eivät minulle riittäneet, ja ajattelin tehdä nopeasti vielä yhden tilauksen ennen vuoden vaihtumista ja ALV:ien nousua. Tiesin että Harlowin paketit tulevat Kanadasta Suomeen mitä todennäköisimmin salamannopeasti, niin tein joulun jälkeisinä välipäivinä vielä yhden tilauksen. Odotin sen ehtivän Suomen tullin läpi vielä 2012 vuoden puolella ja taisihan se sitten ehtiä.

KBShimmereissä oli tilausta tehdessäni muutama halajamani lakka harmillisesti jo loppuunmyyty, ja päädyin sitten melko umpimähkään Orange Popiin ja Shipwreckiin, joista jälkimmäinen kyllä vähän muistuttaa jo aiemmin tilaamiani KBsimmer-sinisiä... Noh - erilainen se silti on, oma arvokas yksilönsä. Tsekkailin tällä kertaa tilaukseeni myös Harlowin muita lakkamerkkejä ja päädyin ostamaan ensimmäiset ikinä NUBAR-merkin lakkani.

Nubarin Gem ja Iced Licorice.
Ja lopuksi vielä nämä Sokoksen alekarkit:
Make Up Store: Therese ja Rebecca.

Kaikki se "Hyvää uutta vuotta" -toivottelu vuoden vaihtuessa ei tainnut olla lainkaan turhaa, sillä erittäin hyvin tämä vuosi on kyllä alkanut kun näitä kaikkia uuden vuoden lakkoja katselee! Ihania sävyjä!

p.s. Lakkasinpa jo kynteni toisella Nubarilla; esittelen ne heti seuraavassa postauksessa. :)


2 kommenttia:

eekku kirjoitti...

ihania lakkoja oot ostellu

E-S kirjoitti...

En voi väittää vastaan :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...