30. tammikuuta 2013

Boom boom pow... ostoksia

Mulla on ollut viime aikoina sen verran vipinää nettikauppojen kynsilakkaosastoilla, että on pakko liittää tähän postaukseen oikein teemabiisi - joskin mun sokka on irronnut ryyppäämisen sijaan
...no, siellä lakkahyllyillä!


Heikkohermoisten kukkaroidensa päällä istujien kannattanee lopettaa lukeminen tähän... :)

Kuluvan viikon maanantaina saapuivat ihkaesimmäiset Zoya -lakkani, jotka samalla olivat myös ensimmäiset Ebay-ostokseni. Tammikuussa tuli nimittäin minullakin lopulta rekisteröidyttyä Ebayhyn, eikä se sieltä ostaminen ole lainkaan niin vaikeaa kuin mitä vielä syksyllä luulin. Eikä nämä Zoyat ole suinkaan jääneet ainoaksi ostoksekseni sieltä..

Zoyan Nidhi ja Zuza, Cirquen French Roast ja Nubarin Prize.
Color Clubin Angel Kiss, OPI:n OPI Ink, China Glaze White Cap ja Glistening Snow.
Tänään mulla oli rankka päivä sikäli että nukuin pommiin töistä. Oli pitkästä aikaa aamuvuoro, mihin mun kroppa laittoi protestinsa siten ettei noteerannut aamulla lainkaan kellon soittoa. Työpaikalta tietysti soitettiin, ja parin valovuoden jälkeen olinkin "jo" töissä. Työt sujuivat sentään mukavasti, mutta kotiinpaluu olikin sitten taas pelkkää vastatuulta ja lumipyryä - mutta ah: kotiin tullessani postiluukussa makasi 2 pulleaa pakettia!! Olin heti yhtä hymyä, sillä näin mahtavaa postipäivää mulla ei ole tainnut ollakaan. Kirjekuorien sisältö näkyy kuvissa. :)

China Glazen Stone Cold, Exquisite, For Audrey ja Pom pom.
Nailsuppliesin paketti tuli tällä kertaa kohtuullisessa ajassa, kun tilauksesta oli kulunut 17 päivää. Kaikki nämä China Glazet tulivat siis sieltä, kuten myöskin jo pitkään halajamani OPI Ink sekä Color Clubin Halo hues -sarjan viheriäinen sävy Angel Kiss.

Lisäksi tuli aina yhtä nopea Harlow&co:n paketti silmää ilahduttavina KBShimmereineen ja niiden lisäksi Nubarin Prizen ja Cirquen French Roast. Tuo Cirque lakkasarja tuli Harlowille vasta tänä vuonna myyntiin ja tilausta tehdessäni päätin ottaa yhden kokeeksi, kun olivat olleet kovin suosittuja - moni oli loppuunmyyty jo.

KBShimmerin Oh Splat!, We three blings, Black to Business ja Sugar Plum Faerie.
Nyt sitten vain lakkailemaan & odottelemaan uusia postipaketteja! :D

2 kommenttia:

June kirjoitti...

Ihania ostoksia, zuza, angel kiss ja glistening snow löytyy myös omalta toivelistalta :)

eekku kirjoitti...

Tosi ihania ostoksia

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...