14. tammikuuta 2013

Sellosta 4 uutta pulloa

Olin eilen kierroksella Espoon Sellossa. Tein sellaisen huomion että vaatekauppojen alennukset eivät jaksaneet kiinnostaa minua niinkuin ennen vanhaan, mutta sen sijaan ravasin intopinkeänä kynsilakkahyllyltä toiselle - nauraen jopa välillä itse itselleni omaa höperyyttäni. ;)
Ostin vain 4 lakkaa, mikä oli hyvä saavutus ottaen huomioon sen että lisäksi pitelin käsissäni huomattavasti usempaakin, jotka melkein lähtivät mukaani...


Ostokseni olivat Essien Sugar Daddy ja Grow Richer -aluslakka, Rimmelin Stronger Try Harder -aluslakka sekä Ciatén Velvet Tuxedo. Tuo Ciaté oli mun mun yllärilöytö Eve -nimisestä liikkeestä, jonka sattumalta bongasin elämäni ensimmäistä kertaa kauppakeskuksen ylänurkasta. Alelakkojen pöydässä oli muutama orpo Ciaté hintaan 6€ kappale, joten valitsin oitis kauneimman sävyn mukaani, koska kyseistä merkkiä on toki päästävä kokeilemaan. (Eve -liikkeessä oli myös houkuttelevia Zoya-lakkoja mutta ei mitään lempisävyjäni, joten jätin ostamatta.) Rimmelin ostin Anttilasta luettuani kynsiharrastajien ryhmästä muutamien pitävän sitä lempparialuslakkanaan! Essiet puolestaan kotiutin Cittarin "osta 2 maksa 1" -tarjouksesta, joka alkaa kieltämättä olla meikäläisen osalta aika hyvin koluttu tarjous... eiköhän 6 Essietä ala jo riittää tuollakin alennuksella!

6 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Mua vähän ärsyttää kun täällä Seinäjoella ei ole ollut tota Essie -tarjousta, vaikka täällä on jopa kaks Cittaria >:( Murrrr! Mutta kivat lakat oot löytänyt :)

Daniela kirjoitti...

minä käytän tuota samaa Rimmelin aluslakkaa, toinen pullo jo menossa :)
Paljonko Zoyat maksoivat?

eekku kirjoitti...

Kivoja ostoksia

E-S kirjoitti...

Tylsää! Kai ne liikkeet saa sit tehdä noin että sama tarjous ei ole välttämättä kaikkialla, mutta sinuna varmaan kävisin vielä kysymässä paikan päällä että miksi näin...?

E-S kirjoitti...

Zoyat olivat sen noin 15€, mitä kai maahantuojallakin eli Nailcityllä. Pari sävyä, muun muassa mattalakka Phoebe, oli tarjouksessa kympin hintaan. Mutta tosi pieni sävyvalikoima oli siis liikkeessä, painottaisin sitä jos meinaat lähteä paikan päälle.

E-S kirjoitti...

:)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...