3. tammikuuta 2013

Mummon tapetit

Uuden vuoden päivänä tein tämän vuoden ensimmäiset kynnet, joista tuli muuten mukavat mutta makrokuvat ei näitä kynsiä kyllä imarrelleet. Siksi julkaisenkin nyt ei-niin-tarkkoja otoksia näistä kynsistä joista muutamaan ilmestyi typeriä ilmakuplia. :(

Alla on OPI:n Signicifant Other Color, joka oli ehdottomasti nimensä veroinen lakka. Yksinään se oli aika keskinkertainen, lilahtava shimmer, mutta kun peittelin sen eräällä toisella lakalla DRK-A -laatan leimakuvioilla niin yhdistelmä oli aivan perfécto! Leimauslakaksi valitsin jälleen kerran Golden Rosen - tällä kertaa violetin lakan (nro 32).


Significant other color hohti kylpyhuoneen valaistuksessa vuoroin vihreää, sinistä ja vaaleanpunaista. Kuviosta puolestaan tulee mieleen jokin maalaismummon vanha seinätapetti. :)

Viihdyin näissä pari päivää, mutta jo tällä hetkellä kynteni odottelevat aluslakalla lakattuina jotain uutta viikonlopulle...

5 kommenttia:

Lila Lakka kirjoitti...

Mulla Significant oottaa testaamisvuoroaan. Se vaan ei yhtään näytä niin hyvältä pullossa kuin mitä oon kuvia siitä nähnyt, ja miltä se sullakin kuvissa näyttää.
Jännityksellä ootan, mitä sen kanssa kynsille kehkeytyy... ;D

Bambi kirjoitti...

Upea yhdistelmä!

SaraGalaxyy kirjoitti...

Ihanat lakkaukset <3

eekku kirjoitti...

ihanat

E-S kirjoitti...

Kiitos kiitos, Bambi, Sara ja Eekku! :)

Lila lakka, kannattaa varmaan kokeilla sitä nimenomaan jonkun muun lakan kaverina, koska muuten vaikutelma jää hieman vaisuksi kuten miltä se pullossa näyttääkin.

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...