10. tammikuuta 2013

Pinkkiä vapaalla kädellä

Tein toissapäivänä sellaiset kynnet etten meinaa keksiä niille mitää nimeä. Apua! Lakkauksen väreissä on hieman japanilaisen puutarhan sävyjä, mutta kuviointi ei ole välttämättä niin paljon puutarhasta. Enkä tiedä voiko tuollaisia kynnet kärjen nurkkauksesta lähteviä kiehkuroita ja viivoja oikein nimittää ranskalaiseksi manikyyriksikaan..?

Mutta ihan hauskat sutaisut näistä tuli! Kuvissa esiintyy luonnollisesti vain se paremmin onnistunut rivistö eli vasemman käden sormet (- oikea näytti siltä kuin lakkasivellin olisi useassa kohdassa seissyt paikoillaan miettien suuntaansa...):


Lakkauksessa oli tällä kertaa käytössä useampi lakka:
  • kirkkaan aluslakan päällä hyvin vaalea, shimmerinen China Glazen Touch of Glamour
  • Touch of Glamourin päälle lakkasin OPI:n Nothin' Mousie bout It -lakalla eli heleän pinkillä jelly-shimmerillä
  • viivoja/kiekuroita kynnen nurkasta ensin Golden Rosen kimmeltelevällä oranssilla nro 06, Color Clubin Nail Art Linerilla (Perfectly Pastel) sekä vielä Evershinen linerilla nro 44
  • lopuksi tein täpliä OPI:n Vampsterdamilla käyttäen lakan omaa sutia tökkimisessä

Kynnet olivat ihan kelvolliset, kyllä niitä pari päivää katseli ennenkuin poisti. Olisi voinut katsella ehkä vielä pari päivää lisääkin, mutta halusi jo itse asiassa alkaa tehdä jotain uutta. :)

4 kommenttia:

SaraGalaxyy kirjoitti...

Ihanat kynnet! <3 Mulle tuli jostain syystä sulat mieleen noista koristeluista! :)

E-S kirjoitti...

Kiitos! Mainiota jos näistä tulee sulat mieleen, sillä mulla on haaveena saada riikinkukon sulkia loihdittua kynsilleni, muttei vielä oo hajuakaan miten sen tekisin... Tässä on siis hyvä alku. :D

Aridith kirjoitti...

Kaunis lakkaus!

E-S kirjoitti...

Kiitos! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...