24. tammikuuta 2013

Uutta ulkoasua & holokynnet

Huomaatteko muutoksen blogini ulkoasussa? Löysin eilen mielestäni erittäin kauniin valmiin taustan, templaten, johon iskin kiinni. Tykkäsin kyllä edellisestäkin, mutta hetkittäin mietin että onko se hieman liian vaaleanpunainen mulle. Itse tykkään siitä että ulkoasu on maltillinen, eikä varasta huomiota blogin sisällöltä. Jotain väriä ja kiekuraa pitää kuitenkin olla ettei mene tylsäksi, ja siihen tarpeeseen löytyi sitten tällainen liila malli.

Mulla tämä oman blogini uusi ulkoasu toimii muuten täydellisesti kännykässä (Samsung), jolla selailen silloin tällöin blogeja. Ulkoasu sovittuu näyttöön täydellisesti, mitä ei itse asiassa ole monenkaan blogin kohdalla tapahtunut puhelimella lukiessani. Kai se on jostain koodaus-jutuista kiinni?

 Huomasin että tämä uusi ulkoasu ei salli enää kommentoinnin porrastamista, vaan lätkäisee kaikki kommentit aikajärjestykseen. Myös kaikki aiempien postausten kommenttivastaukset menivät myös uudistuksen myötä uuteen järjestykseen. Toivottavasti silti kommentti-osio on yhä helposti lähestyttävissä. Palautetta ulkoasu-uudistuksesta saa antaa!

Tässä eilispäivän kynnet, aluslakan ja Aqua Basen alustama: Nfu Of 61:


Koristeluja ei tällä kertaa tullut. Pää löi niiden suhteen tyhjää ja lakkojen poistaminen oli kuitenkin koittava pian taas töihin menon takia. Mutta sainpahan iloitella hologrammiefektien kanssa taas auringonvalossa! Oikea päivänvalo tekee kyllä niin hyvää sekä mielellä että kynsikuvillekin. :)

Hologrammi näyttää kyllä hyvältä, mutta en ole aivan varma onko juuri tämä lakka genressään se paras sävy minulle.

8 kommenttia:

SaraGalaxyy kirjoitti...

Hologrammilakat on ihania!

Tykkään uudesta ulkoasusta, se on simppeli mutta silti siinä on jotain. Lisäksi teksti on nyt hyvin luettavissa! :)

eekku kirjoitti...

ihanat kynnet

Bambi kirjoitti...

Uudelle ulkoasulle plussa, tosi kaunis ja yksinkertainen mielestäni. Mä tykkään tälläisistä enempi kuin sellaisista missä on vähän kaikkea kaikkialla!

E-S kirjoitti...

Kiva kuulla ulkoasupalautetta Sara ja Bambi, positiivista varsinkin! :) Kiitti myös eekku!

Liisa kirjoitti...

Ooo, tosi ihana tää uus ulkonäkö! (Munkin pitäny jo KAUAN säädellä oman blogin ulkonäköä, se on ihan samanlainen kuin sinä päivänä kun sen perustin... Köh.) En meinannut edes ensin tajuta että kenes blogi tämä olikaan! :)

E-S kirjoitti...

Pitää muuten paikkansa että blogin pitäjä on melkein sama kuin ulkoasu! Siitä viimeistään muistaa kene blogissa onkaan, kun aina ei kaikista samankaltaisimmista "Nails for living" ja "Lakkaa pakkasessa" -nimistä välttämättä vielä muista... :) varsinkin jos seuraa useita blogeja.

Lila Lakka kirjoitti...

WAUDE !!!
Mulla on menny blogien päivitykset hieman viime aikoina ohi, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan...
Tosi hieno.

*reps* ...Lakkaa pakkasessa... ei kai sellasta oikeesti oo... ;DDD

E-S kirjoitti...

Kiitti, Lila!

Ei kai tuonnimistä blogia VIELÄ löydy, mutta siinä olisi nyt hyvä vinkki jollekin aloittajalle... ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...